Bu Da Oldu
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
aynen buda oldu tahribat haber sitesi oldu.
-----------------------------Valla doğru.
Yani doğulu bi mürit olarak
He valla
-
ne var bunda :S
kızlar ergenliğe 12-13 yaşlarında girer.bu nedemek artık genç kız diye tabir ettimiğimiz ve doğurganlığa başlamış demektir.
erkeklerde ise bu durum 15-16 yaşında başlar ve vücudu üremeye el verişli bir hal kazanır :S
bunda şaşırılacak ne var :S
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kim imam nikahı kıydıysa şerefsizdir.
Devlet nikahında 18 den önce izin yok bildiğim kadarıyla, 16 yaşına kadarda ailesel izin.
Nikahı kıydık ya problem yok die.Ohh ne ala.
Şunu anladım yanlış mı anladım? "Bu kişilerin imam nikahını kıyan şerefsizdir.!"yoksa imam nikahı kıydıran mı şerefsizdir?? hangisi
-
yeni nesil çok sevişken bir o kadarda vurucu :D
-
TORN bunu yazdı:
Hocam küçük yazıldım diyo.Kendi isteğim dio.
muğlşada yaşadığım halde duymadım ama inanırım..abi hastaneler eczaneler bekaret dikmektn üniversiteli kızlardan çocuk almaktan bıktılar..hergün giden gelenlerin hattı hesabı yok..muglada çok basit bu tür şeyler..batılılarya :) artık bekaretin yası da düştü 12-13 bu hastanelerde tescillenmiş ... -
edonline bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kim imam nikahı kıydıysa şerefsizdir.
Devlet nikahında 18 den önce izin yok bildiğim kadarıyla, 16 yaşına kadarda ailesel izin.
Nikahı kıydık ya problem yok die.Ohh ne ala.
Şunu anladım yanlış mı anladım? "Bu kişilerin imam nikahını kıyan şerefsizdir.!"yoksa imam nikahı kıydıran mı şerefsizdir?? hangisi
-----------------------------bunların imam nikahını kıyan şerefsizdir. neden mi ? yasalara göre evlilik cüzdanını görmeden imam nikahı kıymak suç.
-
Benim cok sevdigim bı Soz Var " burası Türkiye ":D
-
CEO bunu yazdı:
yeni nesil çok sevişken bir o kadarda vurucu :D
-----------------------------:) hatta :D
-
DeMi_R bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
Hocam küçük yazıldım diyo.Kendi isteğim dio.
muğlşada yaşadığım halde duymadım ama inanırım..abi hastaneler eczaneler bekaret dikmektn üniversiteli kızlardan çocuk almaktan bıktılar..hergün giden gelenlerin hattı hesabı yok..muglada çok basit bu tür şeyler..batılılarya :) artık bekaretin yası da düştü 12-13 bu hastanelerde tescillenmiş ...
-----------------------------düzeleteyim hemen çocuk aldıran yada para karsılığı mutluluk dağıtan ablaların yuzde 90ı şehir dişından gelmedir :)