Bu Devleti Bölenler Kimler?
-
Arkadaşlar forumdada okudum çevremde de gördüm. Devlet sürekli bi bölünme çerçevesinde. İçten içe bölünüyor. Biri geliyor siz kürtsünüz ne işiniz var Türklerde, diğeri geliyor sen Türksün kürtlerle ne işin oluyor diyor.
Bi arkadaş yazmış foruma alevi sünni bölünmesi. Adam çerkeze gidiyor sen çerkezsin ne işin var içlerinde. Sen lazsın ne işin var içlerinde. Peki bu adamlar ney? Amaçları bölerek ne oluşturmak? Yada kimler bunlar cinsleri ne?
İki küçük kız var mahallede. Geçerken konuşmalarını duydum ve kulak misafiri oldum. Kızın biri diğerine diyo; Annem yeni bebek aldı. Bize gidelim göstereyim. Kızın cevabı annem sizinle konuşmama izin vermiyor. Siz biz gibi değilmişiniz diyo ve ağlatmayı başarıyor. Küçücük yaşta bu beyinleri yıkayanlar kimler?
-
hoca rusyayı bölen kimlerse onlar
Tayip amcn bu konuda rahat BODP de bunların olacağı yazıyo zaten ha bugün ha yarın
peki tayip inderse BODP ne olur? yerine gelecek karşı çıkabilme ihtimali varmıdır?
evet vardır
ne yapılması lazım?
Tayibin inmemesi lazım
Bunu kim orda tutar kim destek çıkıyo?
Diğer ortakları israil ve Abd
Hani Tayip israile one minute demişti?
Halkının gözünde fazla israil yanlısı görünmemek için
-
cevap :
cahil okumayan arastirmayan kulaktan dolma bilgilerle yasan insanlar
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------cevap :
-----------------------------tek kelimeyle açıklamışsın hocam
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------cevap :
-----------------------------
Peki hocam ama bu adamlara neden inanıyor bu kadar millet. Bizim felsefeci bile ben Türk'üm ve kürtlerle ayrılmak istiyorum diyodu. Bu adam okumuş ama bunlara nasıl inanabiliyor. -
+ birde Osmanlıda sürekli içten içe bölündü. İç olaylar osmanlıyı böldü. Anti-Türkler bizim zayıf noktamızımı buldu acaba?
-
Demekki egemenlik kayıtsız şartsız milletin değilmiş. Demek egemenlik kendini akıllı sayan oligarşilerinmiş. Vatanı bir tutan hoşgörüdür. Vatanı bölen ise şahıslar değil hoşgörüsüzlüktür.
-
Dahili ve Harici bedbahlar
-
Bakınız Ampul...
-
underzero ya ek olarak
Cumhruiyet rejimi ve Atatürkten rahatsız olanlar.
Unutmayın ki darbelerde komünizm istendi.Bunun için uğraşıldı.Komünistler hatalıydı.Buna karşı snaki ordu ve devlet yokmuş gibi ülkücüler bunu misyon üstlendi , büyük ihtimalle amerika vs.. nin desteği ile devlet gizlice misyon yükledi ve birbirlerini öldürdüler.
Şu anda ise Türk-kürt kavgası.Gelecekde müslüman- laik kavgası ve sunni, alevi kavgası.
Cumhuriyet rejimini, Atatürk ve ilkelrini benimseyen hiç bi adam Türkiye yi bölmez, bölymeye kalkmaz.
-
bence;
* 7 yıldır koyun gibi güdülen halkımız,
* 7 yıldır oy için geleceğini satan halkımız,
* 7 yıldır vatanını satana,torununu torbasını ,eşini dostunu zengin edene göz yuman halkımız,
* 7 yıldır terörle mücadele yerine,terörle uzlaşıya hiç ses çıkarmayan halkımız,
* 7 yıldır s..kilmeye doymayan halkımız...
Tüm sorumlu bu 5 maddeden ibaret!