Bu Dj Seslerini Hangi Ortamda Çıkarabilirz Djler Bi Bakabilrmi?
-
Dostum şimdiye kadar gönderilen mesajları okudum ama bir tane bile dogru düzgün program verilmemiş.
Adobe audition,virtual dj,Atomix mp3 tarzı programlar bu tür şeyleri yapmazlar.
Fruity Loops (FL diyede geçebilir) ile professional olmasada birtakım sesleri yapabilirsin.Ama türkçe karakter kullanmadan.
Sana tavsiye edecegim program tam bir professional işi.Ben yaklaşık 3 veya 4 yıldır bunu kullanıyorum.Remixlerimi dinleyen arkadaşlarım Jıngle min ne kadar kaliteli oldugunu biliyorlardın.
Program adı : Logic 7 pro
Emula tarzı programlarla arattırırsan bulabilirsin.Yaklaşık olarak 2.8 Gb.
Kolay gelsin. -
yaw bari ben size söliyim nası olcak siz bana çıkartın 6-7 tane mesela Dj Hassan yada Dj Hasan tarikat hatrı için
-
canım benim senin dinlediğin Djler onu kullanmıyor senin dediğini anladım onların sistemi farklı programı görmedim yada kullanmadım ama ses yayına gitmeden önce hangi ses olursa olsun ondan geçiyo mesela Alem fm i aradın ses 8 sn sonra yayına gidiyo küfür felan olduğu zaman kesiyolar yada Dj yayında şarkı söyleyeceği zaman echo veriyolar ses kayıtlı olduktan sonra yapması kolay ama o esna da konuşurken zor ayrı bir sistem kullanıyolar onlar.......
-
Dj_Alper bende dediğinden hiçbi bok anlamadım :=) Ya sadece ben bi ses yapmak istiyorum istanbulda 10 ytlye yapıyorlarmış ama uğraşamam onla 10 liraya iki paket sigara alırım :) Sadece remix çalarken Dj Hasan dedirtirecem hani remixler varya başında Dj Şenoll falan dior ondan yaw
-
Gerekli açıklamayı yaptım.Başlıgın 2. sayfasında en baştaki mesajımı okuyun.
-
DjBlueMaN aga bari sen bana bir iki ses çıkart, o sölediğin program için saol da kaç gb kotalı internet kullanıyorum kastıra kastıra kimbilir kaç haftada iner, yokmu başka bi$i
Toplam Hit: 2657 Toplam Mesaj: 17