folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bu Doğa Olayları Açıklanamıyor! Çok İlginç Olaylar!

Bu Doğa Olayları Açıklanamıyor! Çok İlginç Olaylar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek
    eline sağlık üstad...

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Açıklanamaz Kısmına Katılmaktan Başka Bir Fikir Yürütemiyorum. bende Açıklayamıyorum Çünkü. Görülen Odurki, Allah Var. Bakınız Bilim Şu Kadarcık Bişeyi Açıklamada Aciz Kalıyor iken, Allahın Varlığını Salt Maddesel Betimleme ile İsteyenlere Şaşıyorum. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Açıklanamaz Kısmına Katılmaktan Başka Bir Fikir Yürütemiyorum. bende Açıklayamıyorum Çünkü. Görülen Odurki, Allah Var. Bakınız Bilim Şu Kadarcık Bişeyi Açıklamada Aciz Kalıyor iken, Allahın Varlığını Salt Maddesel Betimleme ile İsteyenlere Şaşıyorum. :)

Hocam konunun senin yorumlarınla ne alakası var.

Sanırım böyle garip yorumlar bilim ve din kelimesini birbirine zıtmış, aralarında rekabet varmış gibi gösteren düşünce kalıbından ortaya çıkıyor. 

Her açıklayamadığın olay Allah'ın varlığının göstergesi değildir, yine aynı şekilde Allah'ın varlığının göstergesi sadece açıklanamayan olayların varlığı değildir.

Umarım anafikiri anlatabilmişimdir... Zaten yukarıda bahsi geçen olaylara ilişkin aşağı yukarı bir yorumu var bilim dünyasının, şu an için tam açıklanamıyor diyor.

Daha sonra tam olarak açıklanabilmesi muhtemel. İnsanlar daha yeni sayılabilecek tarihte veremden ölüyormuş, yani o zamanlar tam cevabı bulunamamış.

Elektrik,telefon,bilgisayar vs.. Yüzyıl öncesine koysan bilmeyen biri nasıl açıklayabilirdi?

Yani velasıl kelam olaylar ilginç,pek görülmeyen türden ve dikkat çekmeyecek gibi değil (sağlam kaynaktan araştırmak lazım tabi yine de gerçekten var mı diye)...

Ama bundan ötesi yok yani...Saygılarla Dikkatinize Sunuyorum Shockman Hocam... 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Hocam konunun senin yorumlarınla ne alakası var.

Sanırım böyle garip yorumlar bilim ve din kelimesini birbirine zıtmış, aralarında rekabet varmış gibi gösteren düşünce kalıbından ortaya çıkıyor. 

Her açıklayamadığın olay Allah'ın varlığının göstergesi değildir, yine aynı şekilde Allah'ın varlığının göstergesi sadece açıklanamayan olayların varlığı değildir.

Umarım anafikiri anlatabilmişimdir... Zaten yukarıda bahsi geçen olaylara ilişkin aşağı yukarı bir yorumu var bilim dünyasının, şu an için tam açıklanamıyor diyor.

Daha sonra tam olarak açıklanabilmesi muhtemel. İnsanlar daha yeni sayılabilecek tarihte veremden ölüyormuş, yani o zamanlar tam cevabı bulunamamış.

Elektrik,telefon,bilgisayar vs.. Yüzyıl öncesine koysan bilmeyen biri nasıl açıklayabilirdi?

Yani velasıl kelam olaylar ilginç,pek görülmeyen türden ve dikkat çekmeyecek gibi değil (sağlam kaynaktan araştırmak lazım tabi yine de gerçekten var mı diye)...

Ama bundan ötesi yok yani...Saygılarla Dikkatinize Sunuyorum Shockman Hocam... 

Ne Biliyim Hocam yahu, Garip Bir Şekilde Yaratımımızın Gerçekleştiği Şu Koca Kainattaki Ufacık Bize Göre Devasa Boyuttaki Dünya Adındaki Gezegende, Açtık Gözlerimizi, Bizi Dünyaya Getirenler Dahil Kimse Nerden Türediğimizi Bilmiyor. Enteresanlıkların Biri Bin. Bu durum İster İstemez Bir Yalnızlık Hissinin Yanı Sıra, İnsanda Korkuya Neden Oluyor.

Bilinmeyenin Korkusu. Sanırım Bilinmeyenden Korkuyoruz İnsanlar Olarak. Belkide Yaratıcı Kavramı Ondan Doğuyor. Peygamber Olarak Elçi Olarak Geldiklerini Söyleyen İnsanlar Gördü Tarihteki İnsanlar, Ama Malesef O Kitaplar Bile Pek Çok Şeyi Korkunç Bir Bilinmezlik Perdesi Arkasında Sırlarla Beziyerek Saklıyor.

Anlıyacağın. Sende Haklısın Hocam. Ne Diyebilirimki. Hepimiz Haklıyız yani.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 3643 Toplam Mesaj: 15