Bu Doğrumudur ? ( SAÜ )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Saü ' de önlisans okuyorum, 1.60 ortalamanın kalktığını , sınıfta kalınmadığını duydum , ben pek inanamadım.

Okulu arıyorum telefonlar meşgul bu bilgiyi teyit edebileceğimiz bir yer var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

ogrenci işlerine ulaş hocam da traştır saü lü olarak önlisans programını 3 yılda bitirdim profesyonel saü ögrencisi olarak seni yemişler :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

arıyorum öğrenci işlerini açan yok, banada traş geliyor ama herkes aynı şeyi söylüyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

saü foruma gir bi hocam iş yerindeyim pek vaktim yok sıkısıgım yoksa ben de arastırırdım

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

bamboocha bunu yazdı:
    -----------------------------

saü foruma gir bi hocam iş yerindeyim pek vaktim yok sıkısıgım yoksa ben de arastırırdım

Bide kaldığımız dersleri alttan alıyormuşuz ders başı 100 TL imiş. Okulda en yüksek harcı ben yatırıcam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

bamboocha bunu yazdı:

Bide kaldığımız dersleri alttan alıyormuşuz ders başı 100 TL imiş. Okulda en yüksek harcı ben yatırıcam.

:D evet kaldıgın dersi alttan alıyosun birazcı kdaha farklı oluyo ama 100 tl farkedermi bilemem aga yaz okulu yapsayın keske 13tl di ders saat(kredi) ücreti 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

bamboocha bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

bamboocha bunu yazdı:

:D evet kaldıgın dersi alttan alıyosun birazcı kdaha farklı oluyo ama 100 tl farkedermi bilemem aga yaz okulu yapsayın keske 13tl di ders saat(kredi) ücreti 

Hocam eğer alttan alma varsa kalma kalkmıştır. Yaz okulunda aldıkta sınavlara gidemedik başkan.

Amk okulu arıyorum açmıyolar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

4 sene boyunca bi kere ulaşabilmiş değilm o öğrenci işlerine bakmıyolar telefona bilerek aslında şikayet etmek gerek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:

4 sene boyunca bi kere ulaşabilmiş değilm o öğrenci işlerine bakmıyolar telefona bilerek aslında şikayet etmek gerek

hocam o öğrenci işleri hep bir bela ya :D iş bilmeyen, genelde dertten anlamayan danaları oturtuolar oraya :) -söz meclisten dışarı :) öğrenci işlerinde çalışan mürid varsa :))- 

1.60 ı bilmemde genelde ünilerde ikinci sınıftan sonra ortalama 2.0 ın altında ise kalıosun gibi bişi oluo ama 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osuran_Boga
    Osuran_Boga's avatar
    Erkek

Yalanmış hocam halamın oğlu saü de okuyor şuan burda yalan o dedi...

naber?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

bugun bi ögretmen intahar etmiş sebebi ben 4 sene üni okudum ama  bi dershanade 300 tl  maaş alıyorum. bence hepsi yalan ögretim sistemi bitik.

Toplam Hit: 1760 Toplam Mesaj: 17