Bu Doğrumudur ? ( SAÜ )
-
Saü ' de önlisans okuyorum, 1.60 ortalamanın kalktığını , sınıfta kalınmadığını duydum , ben pek inanamadım.
Okulu arıyorum telefonlar meşgul bu bilgiyi teyit edebileceğimiz bir yer var mı ? -
ogrenci işlerine ulaş hocam da traştır saü lü olarak önlisans programını 3 yılda bitirdim profesyonel saü ögrencisi olarak seni yemişler :D
-
arıyorum öğrenci işlerini açan yok, banada traş geliyor ama herkes aynı şeyi söylüyor.
-
saü foruma gir bi hocam iş yerindeyim pek vaktim yok sıkısıgım yoksa ben de arastırırdım
-
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------
saü foruma gir bi hocam iş yerindeyim pek vaktim yok sıkısıgım yoksa ben de arastırırdım
Bide kaldığımız dersleri alttan alıyormuşuz ders başı 100 TL imiş. Okulda en yüksek harcı ben yatırıcam. -
Smirnoff bunu yazdı:
bamboocha bunu yazdı:
Bide kaldığımız dersleri alttan alıyormuşuz ders başı 100 TL imiş. Okulda en yüksek harcı ben yatırıcam.
-----------------------------:D evet kaldıgın dersi alttan alıyosun birazcı kdaha farklı oluyo ama 100 tl farkedermi bilemem aga yaz okulu yapsayın keske 13tl di ders saat(kredi) ücreti
-
bamboocha bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------saü foruma gir bi hocam iş yerindeyim pek vaktim yok sıkısıgım yoksa ben de arastırırdım
Bide kaldığımız dersleri alttan alıyormuşuz ders başı 100 TL imiş. Okulda en yüksek harcı ben yatırıcam.
-----------------------------:D evet kaldıgın dersi alttan alıyosun birazcı kdaha farklı oluyo ama 100 tl farkedermi bilemem aga yaz okulu yapsayın keske 13tl di ders saat(kredi) ücreti
Hocam eğer alttan alma varsa kalma kalkmıştır. Yaz okulunda aldıkta sınavlara gidemedik başkan.
Amk okulu arıyorum açmıyolar. -
4 sene boyunca bi kere ulaşabilmiş değilm o öğrenci işlerine bakmıyolar telefona bilerek aslında şikayet etmek gerek
-
kajmerpac bunu yazdı:
4 sene boyunca bi kere ulaşabilmiş değilm o öğrenci işlerine bakmıyolar telefona bilerek aslında şikayet etmek gerek
hocam o öğrenci işleri hep bir bela ya :D iş bilmeyen, genelde dertten anlamayan danaları oturtuolar oraya :) -söz meclisten dışarı :) öğrenci işlerinde çalışan mürid varsa :))-
1.60 ı bilmemde genelde ünilerde ikinci sınıftan sonra ortalama 2.0 ın altında ise kalıosun gibi bişi oluo ama -
Yalanmış hocam halamın oğlu saü de okuyor şuan burda yalan o dedi...
-
bugun bi ögretmen intahar etmiş sebebi ben 4 sene üni okudum ama bi dershanade 300 tl maaş alıyorum. bence hepsi yalan ögretim sistemi bitik.