Bu Domain Ne Kadar Eder ?
-
selam hocalar,
androidrehberi.com
bir arkadaşım zamanında reglemiş şimdi 15bin tl teklif var düşünüyor sizce ederi nedir bu domain in ? -
15 bin tl teklifi veren kisi su siteye uye ol domain degerlendirmesi yapalim diyorsa site ne kadar deger bicerse veririm diyorsa sakin kanmasin.
yok direk kabul etmis ise hemen satsin derim Turkce bir domain icin 15bin tl guzel fiyat.
-
Direk kabul et
-
Trink 15 Bin vercekse hiç düşünme hem de hiç düşünme.
Üzerine site kurup işletsen bile 15 Bin lira parayı kim bilir ne zaman kazanacaksın?
+ Bana 15 Bin Liralık teklif pek gerçekçi gelmedi, çok ciddi bi projesi olması lazım adamın. İyice konuşun, ne bilim katakulliye gelmeyin.
-
15 bin teklif veren adamın nasıl bi dayanağı var ki parayı basıyo onu düşünüyoruz aslında ama fikir yok yani 15 bini çıkartmak en az 6ay 1 sene sürse gerek 0 siteden
-
Androidrehberi domain guzel.
Biraz kasilirsa android uzerine video paylaşım ile kisa sürede büyür.
Bknz. Donanimhaberin cektikleri tanitim videolari.
-
underzero bunu yazdı
15 bin tl teklifi veren kisi su siteye uye ol domain degerlendirmesi yapalim diyorsa site ne kadar deger bicerse veririm diyorsa sakin kanmasin.
yok direk kabul etmis ise hemen satsin derim Turkce bir domain icin 15bin tl guzel fiyat.
bold kisma katiliyorum
-
telefon satışı yapacaktır belki önce para olarak okey derse verin gitsin
-
ben olsam ortak girmeye çalışırdım. hazıra dağ dayanmaz.
-
bence 15 liradan fazla etmez hocam :D böyle bir teklif geldiyse hiç kaçırmayın derim. konuyuda gizleyin, teklif veren görmesin yorumları.
-
adam teklifi Turkce mi yapti ingilizce mi ?
tamam desen satisi nasil gerceklestireceksiniz ??