Bu Domain Ne Kadar Yapar
-
domaini isteyen biri var ne kadar yapar arkadaşlar satarsak niyetim yok ama ısrarla istiyor
-
Şu haliyle 20 tl ye sat gitsin( bana kalırsa satma derim )
-
satcaksan 25TL vereyim gönder bana
-
burda konusu açılan site değil mi, bir sürü kişi yazı yazcaktı, eğer proje patladıysa sat gitsin 25 e işte, çok ta ahım şahım bir domain degil, içini
doldurcanda yükselcekte ölme eşşeği ölme, bence sat gitsin 25 e
-
syklops bunu yazdı
burda konusu açılan site değil mi, bir sürü kişi yazı yazcaktı, eğer proje patladıysa sat gitsin 25 e işte, çok ta ahım şahım bir domain degil, içini
konuyu açan ve yönetecek olan arkadaş ortada yok bende satma niyetim yok biri ısrarla istiyor bende merak ettim ne kadar yapar diye
-
kenankonak bunu yazdısyklops bunu yazdı
konuyu açan ve yönetecek olan arkadaş ortada yok bende satma niyetim yok biri ısrarla istiyor bende merak ettim ne kadar yapar diye
alabilitem var :) gönderirsen
-
sezeruludag bunu yazdıkenankonak bunu yazdısyklops bunu yazdı
alabilitem var :) gönderirsen
pm attım hocam biri ısrarla istedi diye fiyat öğrenmek istedim ölü fiyata satacak değilim
-
güncel
-
ask.com tarzı tek cümle soru-cevap tarzında bişe yapar iyi de seo kasarsan 1-2 sene sonra ekmeğini yersin.
bu haliyle para etmez.
-
kaç para veriyo peki eleman?
-
hazır yeri gelmişken www.burasimerkez.com kaç para eder ?