Bu Domainler Bu Kadar Eder Mi?
-
O bu degılde bu adam bunları nasıl almış *mk :)
Harbi saglam domaınler ya :) -
Anahtar kelimeler için şaşılacak bir şey yok aslında. Ekim 2012'de Vadi.com - 37,000 $'a Temmuz 2012'de de metal.com - 140,000 $'a satılmıştı.
-
Brainsoft bunu yazdıfuturist bunu yazdı
alım 20 tl
satım 9000
paragözler
Önce gelen alıyor hocam ve fiyatlara gelirsek 90.000 bin olanlar çok abartı ama 1000 2000 10.000 iyi fiyatlar
90.000 mi !!!!!
ben 9000 okumuşum. sözümü değiştiriyorum soyguncular.
1000 2000 e birşey demiyorum. mesela markayım ismimi alıcam baktım başkasında ticari birşey alabilirim ama 90.000 verebilmem için aklımı kaçırmış olmalıyım..
o kadar paraya fabrika kurarım ben. acun o kadar zengin adam acunn diye almış kimseye yedirtmemiş. bende öyle yapardım.
ne ya, taş atıp kollarımı yoruldu. kar etmek istemen mantıklıda. uçmayada gerek yok.
-
hazır konusu. diyelimki bendede böyle liste var bunu nerede yayınlarım satmak için
-
futurist bunu yazdı
hazır konusu. diyelimki bendede böyle liste var bunu nerede yayınlarım satmak için
www.alanadlari.com
www.domaincibaba.com
www.websiteborsasi.com
www.domainsatis.gen.tr
www.domainsatissitesi.com
www.domainajansi.com
www.domainbulten.com
Vsss vsss vsss vsss vsss
-
futurist bunu yazdıBrainsoft bunu yazdıfuturist bunu yazdı
alım 20 tl
satım 9000
paragözler
Önce gelen alıyor hocam ve fiyatlara gelirsek 90.000 bin olanlar çok abartı ama 1000 2000 10.000 iyi fiyatlar
90.000 mi !!!!!
ben 9000 okumuşum. sözümü değiştiriyorum soyguncular.
1000 2000 e birşey demiyorum. mesela markayım ismimi alıcam baktım başkasında ticari birşey alabilirim ama 90.000 verebilmem için aklımı kaçırmış olmalıyım..
o kadar paraya fabrika kurarım ben. acun o kadar zengin adam acunn diye almış kimseye yedirtmemiş. bende öyle yapardım.
ne ya, taş atıp kollarımı yoruldu. kar etmek istemen mantıklıda. uçmayada gerek yok.
acun.com da acunn.com da zaten acuna ait dostum...
Domaini boşver sen elemanın isminin ne anlama geldiğine bak :) İsminde bile bir varlık yatıyor elemanın
acun; (arapça) erkek ismi - dünya, varlık.
-
JiggSaw bunu yazdıfuturist bunu yazdı
www.alanadlari.com
www.domaincibaba.com
www.websiteborsasi.com
www.domainsatis.gen.tr
www.domainajansi.com
www.domainbulten.com
Vsss vsss vsss vsss vsss
teşekkür ettim
-
futurist bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıfuturist bunu yazdı
www.alanadlari.com
www.domaincibaba.com
www.websiteborsasi.com
www.domainsatis.gen.tr
www.domainajansi.com
www.domainbulten.com
Vsss vsss vsss vsss vsss
teşekkür ettim
R!ca'm Olur ...