Bu Dönemde Araç Tavsiyesi ?
-
A5 cidden çok gözel olur
zeybekustasi tarafından 16/Ağu/20 10:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Aile genişse (4 kişiden fazlaysa) yılda bir muayene plurum diyorsa pegault expert traveller + cam tavan + otomatik açılır kapanır kapılar ile vip araç olur. Yakıt tüketimi çok iyi, ses yalıtımı iyi genişliği çok iyi
Yok ben almam diyorsan kodiaq al.
1.5 TSI ACT 150 PS DSG L&K Crystal
-
Yeni çıkan Mercedes'ler var GLB ve GLA kredi de çekmemiş olursun hocam
-
Sen hocam 400 milyon milyar verdikten sonra harika araç alırsın vesselam
Aslında 300 k versen Nissan Qashqai alsan. Geri kalan ile bodrum kat ev alsan (uzak bir yerden Esenyurt yada Beylikdüzü) 800 TL kira versen eşyalı. Gelen kira ile benzin mazotunu ve bakımlarını karsilarsin.
TeknikA tarafından 16/Ağu/20 12:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Mercedes GLA ya da Volvo V60 CC.
Ek olarak,
Audi A6 Allroad Quattro.
-
Bayilerde sıfır araç olmamasından ötürü, şuan baktığım ve bakacağım ikinci el araçlar olacak hacılar
-
babayarisi bunu yazdı
Bi göz gezdirin derim hocam
https://www.subaru.com.tr/Yeni-Forester-e-BOXER
15 yıl sonra burada adı geçen araçlar hurdalıklar veya şurada burada adı kalmayacak alayı tüketim aracı ama şu ------->>>>
Ve diğer tüm japonlar hariç 5 6 yıl önce bir forester kullandım eskisi ama araç yolu ısırıyor kemiriyor orman yoluna saptım zorlu sürüş yapayım diye 4 çekere aldım ben mercedes in ml sine bindim resmen insanı araçtan soğutur kütük gibi araçtı sayılan araçlar sizi kullanım ve serviste pişman eden araçlar paranızı sokağa atmayın derim.ben karavan için bu veya rav 4 sağlam düzgün bakınıyorum .
-
Tesla bak bence..
-
2017 bmw 5 kasalar hakkında fikirleriniz nelerdir ?
-
2 ay bekleyin sifir alin be hocam