Bu Dosya Neyin Nesi?
-

Aratınca servis pack doslarının içinde çıkıyo?
-
klasörde servispack felan dio acaba servispack yüklerken hatamı verdi ? yada o dosyayı calıstırmadı felan olabilirmi ?
-
otomatik güncelleme ile ilgilidir. bilgisayar açıldığında svchost ile ortaklaşa sistemi bi güzel yavaşlatmakta..yeni güncelleme bulamayınca ram ve işlemci kullanımı düşmektedir.otomatik güncellemeleri kapatıp yeniden başlatırsanız kaybolacaktır
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
klasörde servispack felan dio acaba servispack yüklerken hatamı verdi ? yada o dosyayı calıstırmadı felan olabilirmi ?
Yok sorunsuz kurdum zaten güncelleştirip kurdum korsan değil yani kuralı çok olduda bu gözüme yeni çarptı birde bellekten paya yemesi kafamı kurcaladıNiGhT_SouL:
Olabilir kapattım açtım kayboldu sanırım güncellemelerle ilgili
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------otomatik güncelleme ile ilgilidir. bilgisayar açıldığında svchost ile ortaklaşa sistemi bi güzel yavaşlatmakta..yeni güncelleme bulamayınca ram ve işlemci kullanımı düşmektedir.otomatik güncellemeleri kapatıp yeniden başlatırsanız kaybolacaktır
turkeyforum Alıntı :D mauhauhah :D -
Zararlı bir .exe msne gelirsen yardımcı olayım temizlemende.
-
The_Holigan bunu yazdı:
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------otomatik güncelleme ile ilgilidir. bilgisayar açıldığında svchost ile ortaklaşa sistemi bi güzel yavaşlatmakta..yeni güncelleme bulamayınca ram ve işlemci kullanımı düşmektedir.otomatik güncellemeleri kapatıp yeniden başlatırsanız kaybolacaktır
turkeyforum Alıntı :D mauhauhah :D
-----------------------------Auzhaha :) çok araştırmacı birisin hemen yakaladın :D
-
Alper Araştırmamış direk yazmış :D Baktım forumdakilerin sorunuda çözülmüş.copy ledim gitti :D demek kendiside aramış ki bulmuş :D
-
Cr4zY bunu yazdı:
The_Holigan bunu yazdı:
NiGhT_SouL bunu yazdı:
turkeyforum Alıntı :D mauhauhah :D
-----------------------------Auzhaha :) çok araştırmacı birisin hemen yakaladın :D
:D öleimdir :D :D -
NiGhT_SouL bunu yazdı:
Alper Araştırmamış direk yazmış :D Baktım forumdakilerin sorunuda çözülmüş.copy ledim gitti :D demek kendiside aramış ki bulmuş :D
-----------------------------yok olm dj alper'e yardımcı olmak baabıyla şey ettirmiştim :$ :D
-
neyse tarattık bi f sercure mi ne varya o keylogger dedi diğerleri hiç bişi demedi :) avira saolsun neti koparttırdı sistemi geri aldım :) derken oldu bişiler