Bu Dosyayı Onarana 50$ Çalışır.
-
http://www.2shared.com/file/_DWOnwjJ/muhasebe.html
Basit muhasebeyle exelde yazdığımız veriyi bcarchive şifreleme progrmıyla şifreledik.Sistem çökmesi üzerine format attık.Recovery My files ile dosyayı bulduk ama dosya açılmıyor hata veriyor.Bu tarz yazılımları şirketler 50$ onarıyorlarmış fiyatı o yüzden yazdım tahribatta yapan birisi varsa ona gitsin.
-
e hocam bişi sorucam, . çöken sistemden niye format atmadan almadın o dosyayı ?
şahsen ben çökme yaşandıysa veya silemediğim bir dosya varsa yani bir dosyada değişlik yapmam gerekiyorsa linux live cd ile girip
istediğim dosyayı silip yada upload edip işime bakıyorum.
böyle şeyler hayat kurtarabilir veya çok önemli almanız gereken bir dosyayı şifrelenmiş bir pc den alabilirsiniz.
umarım işine yarayan birileri çıkar
-
Dosyayı şifrelememiş olsaydınız kısmen içindeki bilgiler kurtarılabilirdi, ayrıca öyle bile olsa hiçbir firmanın o fiyata o işlemi yapacağını sanmıyorum, büyük bi ihtimalle yaptırabilmek için 50 doların yanına birkaç sıfır daha eklemeniz lazım.
-
Şifreyi yaz.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Şifreyi yaz.
-----------------------------11235813
-
trampfd bunu yazdı:
Dosyayı şifrelememiş olsaydınız kısmen içindeki bilgiler kurtarılabilirdi, ayrıca öyle bile olsa hiçbir firmanın o fiyata o işlemi yapacağını sanmıyorum, büyük bi ihtimalle yaptırabilmek için 50 doların yanına birkaç sıfır daha eklemeniz lazım.
-----------------------------Ekleriz.
-
PanxeR bunu yazdı:
e hocam bişi sorucam, . çöken sistemden niye format atmadan almadın o dosyayı ?
şahsen ben çökme yaşandıysa veya silemediğim bir dosya varsa yani bir dosyada değişlik yapmam gerekiyorsa linux live cd ile girip
istediğim dosyayı silip yada upload edip işime bakıyorum.
böyle şeyler hayat kurtarabilir veya çok önemli almanız gereken bir dosyayı şifrelenmiş bir pc den alabilirsiniz.
umarım işine yarayan birileri çıkar
-----------------------------Ya kardeşim sorma ya.Dosyanın aynısı taşınabilir diskte vardı.Taşınabilir diskte elemanlar düşürmüş pc ye takıyorum tık yok.Yedeğin yedeğide yoktu malesef.Sistem o kadar virüslüydüki format atarken bile imanım gevredi.
-
başka biryere uploed etsene?
-
Gladiator bunu yazdı:
başka biryere uploed etsene?
-----------------------------Ok.Dosyanın 1 yıl önceki temiz halide var işe yarar mı acaba?
-
http://www.4shared.com/file/EPn2201g/muhasebe.html
-
Kimse çakmıyor mu koca tahribatta bu dalgadan :S