Bu Dünyada Ne İstediysem Olmuyor.
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
unutmaki yalnız değilsin..hayal kırıklarıyla doludur hayat..daha kötü durumda da olabilirdin..parçalama kendini de boşuna :))
-----------------------------hayatta bütün planlarını yap... istisnaları hesaba katmayı unutma yoksa bu dereceye gelirsin :)
-----------------------------pardon banamı dedin ?
-----------------------------yok hayır konuyu açan arkadaşa demiştim bu aralar alışkanlık oldu son mesajdan hep alıntı yapıyom :D
-
müridler türlü türlü bakmış birde ben bi pencere açmaya çalışayım:
insan subay olmayı kafasına koymuşsa araştırır ve ilk öğreneceği şeylerden biride yara ve ameliyat izleriyle subay olamayacağıdır
bölümüne tam karar veremediğinden bunda da sebat göstermemişsin benzer bir durum yine...
patronuna nasıl izlenim vermişsen artık oda cürret edip sana çatabiliyor
vesselam bunlar nasıl karar aldığınla ilgili durumlar
ve tabi birde hayata nasıl baktığınla böyle bir konu açmak yerine vasıflarını yazıp burdaki binlerce mütten iş için yardımda isteyebilirdin
ama sen yakınmayı seçmişsin belkide hayata biraz daha derinden bağlanman kararlarını daha ciddi sorgulaman sorunu çözecektir.
-
wala bende artık lanetli olduğuma iiden iiye inandım yahu bi insanın hiçmi bi işi rastgitmez benim gitmio illa bi sorun problem oluo ablam dua okucakmış bana büyü mü war üstümde die ,)
-
irwa bunu yazdı:
wala bende artık lanetli olduğuma iiden iiye inandım yahu bi insanın hiçmi bi işi rastgitmez benim gitmio illa bi sorun problem oluo ablam dua okucakmış bana büyü mü war üstümde die ,)
-----------------------------banada kurşun döker mi la :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------banada kurşun döker mi la :|
-----------------------------o ara kafanı yakar razıysan gel bende dökerim :D
-
Muqi bunu yazdı:
müridler türlü türlü bakmış birde ben bi pencere açmaya çalışayım:
insan subay olmayı kafasına koymuşsa araştırır ve ilk öğreneceği şeylerden biride yara ve ameliyat izleriyle subay olamayacağıdır
bölümüne tam karar veremediğinden bunda da sebat göstermemişsin benzer bir durum yine...
patronuna nasıl izlenim vermişsen artık oda cürret edip sana çatabiliyor
vesselam bunlar nasıl karar aldığınla ilgili durumlar
ve tabi birde hayata nasıl baktığınla böyle bir konu açmak yerine vasıflarını yazıp burdaki binlerce mütten iş için yardımda isteyebilirdin
ama sen yakınmayı seçmişsin belkide hayata biraz daha derinden bağlanman kararlarını daha ciddi sorgulaman sorunu çözecektir.
-----------------------------doğru söze ne denir.. (:
-
Mugi konularima bakarak iş istediğimi görebilirsin hatta İret abim gel yanimda çaliş dedi ama karşiyakadaydi ve 3 araba değiştirmem gerekiyordu sabah 1 buçuk saat aksam 1 buççuk 3 saat yolda geçiyor saolsun yemek ve yolumu karşilicakti fakat o kadar yol çekilmez :(
-
Açıkçası o konuyu göremedim en azından up layabilirsin
benim gördüğüm konuların:
tabi bunların arkasında bir çok sıkıntı vardır bi çok sıkıntınında yaptırdığı bir çok şeyler
ama önceki mesajım hala geçerliliğini koruyor sanırım -bunları senin için yazdım kendim için değil sonuçta bu yüzden belki özeleştiri daha faydalı olabilir.
-
Hayatta herşey üstüne geliyorsa bilki sen ters yönden gidiyorsundur hoja :D
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Ya arkadaş ne tuaftirki gitmem dediğim yere gidiyorum yapmam dediğim şeyi yapiyorum ve çalişmam dediğim meslekte çalişiyorum.
Subay olmak istedim senin boynunda iz var dediler almadilar neyse dedim bilgisayarla aram iyi bilgisayar bölümüne giriyim dedim meslekten puan yetmedi geçiyordum fakat okulu biraktim aq birazda bende vardi birakma hevesi gördüm ebemin a... İş yerinde çalişiyorum patron telefonla konuşuyor ayni masada çalişiyoruz arkadaş telefondaki adama sinirleniyor geliyor bana çatiyor hiç yoktan , konfeksiyonda çalişiyorum bu arada çalişmam dediğim yerde :) gülüyorum kendime içim o kadar sıkıldıki kendimi parçalamak istiyorum kimseyede anlatamiyorum derdimi ya sizle paylaşiyim dedim birazda olsa dinlediyseniz teşşekür ederim kolay gele.
-----------------------------İstediklerin olsa da mutlu olamazsın zaten Çünkü ruh bu dünyaya ait değildir,isteklerin görüntüde istekten öteye geçmez, gerçekten istemezsin elde etsende mutlu olamazsın zahiridir kandırır, Ruhun ait olduğu yere ulaşınca ancak mutlu olabilirsin, Kısacası ölüm benim doğum günüm der ya Rumi
Aman haa intihar et diye yazmıyorum bunları,
Sadece akışına bırakmayı öğren, Sen birşeyleri değiştiremezsin sen sadece adım atarsın hayat seni birşeyler yapar bırak o zaman hayatın görevini hayat yapsın...
-----------------------------naptın moruk sen.
hocam arkadaşlarımıza karşı biraz daha saygılı olalım lütfen. fikir olarak eleştirelim ama hakaret, alay etme, küfür, aşağılama vb. durumlardan kaçınalım. birbirimize saygımız sevgimiz olsun.