Bu Durumda Ne Yapayim..
-
İlk önce sabah-i şerifleriniz hayirli olsun diyorum tüm mürit kardeşlerime.
Size belirtmk istediğim ve 1 haftadir beynimi yiyen bir konuyu size arz etmek istiyorum..
Şimdi beyler sevdiğim kizdan ayrilmak istiyorum neden diye soracaksaniz önümdeki bir hayati kazanmak için...
Ben ayri dersaneye gidiyorum o ayri dersaneye gidiyor ve kendisi uzun zamandir kayitli olduğu dersanesinin ismini soylemıyor
Nedeni ise benim sürekli oraya geleceğim konusunda emin
haksizda değil yani ama kizdan ayrilamiyorum çook seviyorum
kaşar kiz tipinde değil yani bu kiz çook hoşuma gidiyor
yani ilerde karim olabilecek bir tip beğeniyorum ama biraz kiskançlık var bende ayni dersanede olsak sahip çikarim
Farkli dersane olduğu için tirsiyorum biri glir teklif eder diye... etseler bile kabul etmez ondan çook eminim ama gel ki bunu bana anlat artik ne yapacağim
bilmiyorum bir yandanda diyorum bu kizi birak olum üni git civil civl kayniyor bir yanda yaşadiğim şeyi silmek zor onunla her ani paylaşmak onunla olmak bana güven veriyor felan
Zati ablasiyla ayni dersanede ayni sinifta olacaği için o yönden sahip çikar ablasida..
Kendiside diyor zati dersanem bügün başliycak eğer dersane başladiktan sonra sik sik buluşamayiz seninle diyor ve mesajlar, aramalarda bir düşüş olacak artik diyor
Yani bunu düşün diyor eğer kabul ediyorsan sorun yok, yok kabul etmiyceksen ayril diyor benden ama ben senden ayrilmam diyor
La iyice bir çikmaza düştüm a.q ne yapayim bu durumda genel mayetinde bir kaç cümle yazin Ayrica dersane hocalarimla da bu konuşmayi düşünüyorum...
Belki ayrildiktan sonra 1 ve ya 2 hafta Kuru aci ve sessiz bir boşluğa düşeceğim onu biliyorum her kizdan ayrildiğimda oluyor ama gel görki bu kiz çook başka benim için... -
ben diyemiyom ama sen ayrılmk istersen hayır demem diyo
varlığında sorun değil yokluğunda
haa ama üni kazancaksanız ikinizde ayrı yerlere düşeceniz zaten
gözden uzak olan gönülden zaten ıraklaşıyo
uzakta yürütemezsin zaten ilişkini
haa bu arada kız karım olacak kadar efendi demişin
bu zmanda efendi hatun zor bulunur
ben kendi yaşıtlarımdan rastlayamıyom fazla
neyse saçmalıyom ufaktan
şimdi sittir git ders çalış sınavı kazan a.q
karı kız evlilik
yaşın kaç len daha :D -
Ben de aynı düşücelere sahiptim ama asla sunu unutma önce senin geleceğin. Zaten sen kendi geleceğini düşünmezsen o kız seni hiç düşünmez. Sen onu düşünürsün başarılı olamazsın ama o kazanır gider bir unv muhakkak bir erkek arkadası olur. Sen şimdi ara ver ama gizliden izle hangi dershanede olduğunu öğren. gizliden kolla ama sakın kendini kaptırma sen kaybedersin.
Bir müddet ara ver. Zaten unv gidince fikrin de değişecek. Kimeler gelip kimler geçecek. -
seni anlıyorum hajı benim kız arkadasımada biri teklif etti kız ona hayır dedi ama ben onları bi yerde gördüm kız ddi ben ona hayır demek için oraya gittim ama ben cinnet gecirdim gerisine ne ben söleyim ne sen sor....
kız uzakta olacak diyosun bence ayrıl yani ayrılsan sadece 1 hafta bilemedin 2hafta üzlürsün ama ayrılmazsanız sürekli problem olacak zaman ayıramıyosun gelmiyosun gitmiyosun yani bi yıl problem olcak bence ayrıl... hem kendi içinde kuskuya düseceksin o kadar tikyy arasıan kız bırakacaksın ayrıl bence :) -
(ayril diyor benden ama ben senden ayrilmam diyor) hojam bunu kızın arayıp sorması gerek hem bu sözü söylüyo hemde konuşmamız falan azalacak diyo nasıl iş anlamadım ...
-
Ya normalde ben bu kizla 10 günde bir buluşurum yani diyorki bu 10 gün değilde 25-30 günde bir olsun diyor anlatabildim mi
Ayrica dediğin gibi arkadaşim dersanesini öğrenmeye bakacam zati bizim bi arkadaş biliyor ondan öğrenirim.. Uzaktan uzaktan izlerim -
Ya normalde ben bu kizla 10 günde bir buluşurum yani diyorki bu 10 gün değilde 25-30 günde bir olsun diyor anlatabildim mi
----------------------------------------------------------------------
Hoca Kusura bakma ; ama bu kızmı tekliflere hayır diyecek kız?
Seviyormu seni eminmisin?ilk çıktıgınız zamanlarda eğer ßöyle
sık sık görüşme istegi yoksa tamamda, 20-25 gün de bir buluşalım
ve aynı dershanede olmak istememesi senden sogudugu anlamına geliyor bence, ayrılıga hazır ol felaket tellalcısıdeğilim ama kız senin aşırı kıskançlıgından bunalmış olabilir haydi hayırlısı.. -
CLK-J35 kardeşim
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=33308 bu yazıyı oku ve umarım ne demek istediğimi anlarsın...
Kız açıkçası demek istiyorki sen elimin altında ol -
--->holy amcanın yazısını oku bu 1
--->bu kız meselesi boyledir işte illa bir çıkmaza duşersin ben onların psikolojilerini bilirim :))
sık buluşamayız istersen ayrılalım diyorsa; senin ne tepki verecegini bilmeden bu lafı sana soyluyorsa bişeyleri goze almış ;)
dershanesini sana soylemıyorsa; seninle çıkıyor olmaktan utanabilir,yada orda başka birini ayarlıyodur ,yada arkadaşlarının birinin etkisi altında kalmıştır...
sık sık oraya gidecegini filan biliyorsa babası da sorun olmuş olabilir..
---> [tavsiyem]madem arama filan msj filan fistan (dantelli :) ları azalt diyorsa senden sıkılmış olabilir.bu durumda yapman gereken 1 hafta ne ara ne msj at ne goruş filan ses çıkarsa nıye aramıyorsun filan yelkenler fora...
ses çıkmıyorsa ondan sonra hiç aramam senin yerinde olsam ;) -
üstteki arkadasın dedııg gibi 10 gün filen hiç arama sorma..
oda seni arayıp sormuyorsa bu süre zarfında demekkı senden sıkılmıs sogumus anlamına gelıyor.belkı bunu yuzune soyleyemıyordur.
3defa boş ol boş ol boş ol de boşa :P -
karı kız bunlar boş işler.fani dünya yaşamına devam et :)
Toplam Hit: 2165 Toplam Mesaj: 14