Bu Efket Nasıl Yapılıyor Ps Bilenler Lütfen
-

arkadaşlar bu efekti nasıl yaparım resimlere çok seviyorum bu efekti böyle insanın midesini bulandırabiliyor bazen bakınca...
bölme ufak bi anlatım yapabilirmisiniz ps de hangi efekt bu die yada yolu nedir ne denir bu efekte
-
cidden güzel efektmiş bende merakettim şimdi bilen biri anlatırsa çok makbule geçer
-
Bilse bilse kaanabak yada wert bilir bunu :D
-
1)başlamadan önce efekti katmak istediğiniz resmi seçin. bu efek en iyi olarak hızlı hareketlerde (arabalar ya da sporcular) uygulanır.

2)ctrl+j ile layeri kopyalayın.

3)üstteki layeri seçerek Filter->Blur-Radial Blur (Amount: 100 bununla oynayabilirsiniz Method: Zoom
Quality: Good (ya da Best daha iyi bir kalite için)
bunun gibi bişey elde etmiş olmanız lazım

4)üstteki layerin opacity değerini %50 olarak ayarlayın ki aşağıdaki resmi görebilelim. eraser toolu seçin ve resimdeki ayarları uygulayın. sonra ana karakterin çevresindekileri silin.

4)üstteki layerin opacity değerini %50 olarak ayarlayın ki aşağıdaki resmi görebilelim. eraser tolu(‘’Eraser ile silmek istediğiniz yeri L tuşu yardımıyla Polygonal Tool ile seçin sonra Select-Modift-Smooht yapın ve 2-3px girin böylece resminizi Çizgiler arasına alacaktır. Silgi yardımıyla İstediğiniz gibi silin Çerçeve dışına taşmayacaktır) ana karakterin çevresindekileri silin.

5)şimdi üstteki layerin opacitysini %100 getirin. artık efekti görebileceksiniz. arzu ederseniz eraser tool ile orjinal resimde istediğiniz yerleri silebilirsiniz.

6)şimdi çalıştığınız layera gelip image->adjustments->levels yapınız

Ve işte Sonuç;

-
bence PS yok :D temis foto..... arabada giderken sende camdan makinayı uzat bole bi yolda emin ol bu sekilde cekicektir... ama uygulama yolunuda biras anlatmıs pesi varsa eger bu sekilde olur veya bir cok yolu vardır hala bilinmeyen.. sonsuz program PS....
-
ctrl+j ye bas resimden bi layer daha ac
sonra blurdan radial blura gel zoomda kaliteli ayar yap kokle gitsin
-
Buyur birader işin görülsün

Photoshopta resmimizi açtıktan sonra;
Yukarıdaki menüden sırayla :) --> Filter>Blur>Radial Blur

-
c / p de son nokta :|
[Linkleri üyelerimiz görebilir.Üyeyseniz Mailinizi OnaylayınBurayı tıklayarak üyemiz olabilirsiniz.]
ban geliyo :D
-
BEn üyeyim linkleri göremiyorum? :)))
-
Ben 220km cıktığımda bu görüntü vardı gözümün önünde :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
BEn üyeyim linkleri göremiyorum? :)))
-----------------------------Dısladık seni o yüzden