folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Filmi Tek Başına İzleyene 11000$ Ödül

Bu Filmi Tek Başına İzleyene 11000$ Ödül

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

film yapımcılarının ilgi Cekmesi icin bi takım Reklam olayı gibi Bisi olsa gerek .. gecen aylarda bi film daha vardı paranoyal activity  gibi birseydi adi onuda cok ovduler 1 kere bile yerimden zıplamadım ++ uykumu getirdi .

ay o film neydi öle be iğrenç bişeydi ben izledim mal mal ama yurt dışında millet gözlerini kapatmış yanıdakine falan sarılmış yuh dedim yaşamyın siz

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

biraz alıstırma yaparak gitsek kalp ritmi ve göz kapama olayı aşılır aslında. heralde komedi filmi gibi izlenmesi gerekiyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

film izlensin diye reklam yapmışlar.sonuçta insan beyni gerçekle hayali ayırabilecek kadar zeki olduğundan hiçbir zaman filmin gerçek olduğuna kendini inandıramaz ve korkması tam olarak mümkün değildir.korku benzeri duygular hissedebilir ama korkmaz.çocuklar korkar anca :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

11.000$ ver 11 kere tek başıma izlerim np :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Etkiliyici bir fragmanı yok parayı nakit veriyorlarsa başvurmak isterim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

turkiyeden başvuru yapılamıyormuş ve bunun hakkındaki ilginç açıklama =I 

"Hindistan’da, bir sinema salonunda tek başına oturup korkmadan “Phoonk 2” filmini izleyebilene, 11 bin dolar ödül verilecek. Filmin yapımcısı Ram Gopal Varma, bunu başarabileceğini idda eden izleyicinin kalp atışlarını kaydeden bir makineye bağlanacağını ve izlerken gözlerini kapatmadığını belgelemek için de kamerayla izleneceğini belirtti.

Bir aileyi sarsan kötü bir ruhun anlatıldığı söylenen filme, bu türden senaryo ve sahnelere alışık olan Türkiye’den başvuruların, “tepkisiz izleyicilik” yeteneklerinin gelişkinliği nedeniyle kabul edilmeyeceği bildirildi.

Ram Gopal Varma, akp icraatlarını gözünü kırpmadan izleyebilenlerin, bu filmi eğlenceli bile bulabileceğini, Türkiye’den basına yansıyan haberleri okurken anladığı için böyle bir kısıtlama koyduğunu söyledi."

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

kanımı donduracak bir korku filmi  çıkmadı henüz, 75% de izlemişimdir kesin ama  nedense çoğunda gülmüşümdür.

bizim arkadaslarda diyodu hep ben gülüyorum korku filmlerinde diye.Gittik arkadasların eve bigün dabbeyi izliyoruz onda gülmeye başladılar kendilerini zorlaya zorlaya işte akıllarınca adamlar tırstıklarını belli etmiyorlar böle gülüyom katılıyom diyerek 5 dk sonra kapat su filmi dediler bana :)

Herkez öledir demiyorumda bana korku filmi izliyorken komedi gibi gülüyorum durumu bana pek samimi gelmiyor.He gülünecek film de var mesela okul filminde bende 1-2 sahnede gülmüstüm biraz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

bizde tavuğuz ya yeriz o yemi.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Önemli olan filmi izlemek değilki, hiç bi filmi izlerken korkmadım şimdiye kadar olay film bittikden sonra tuvalete giderken başlıyo =)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

şöyle hass*ktir dedirticek bi korku filmi bulamadım uzun zamandır.bu da pek güzel bişeye benzemio ama reklam olayını ii yapmışlar:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 5098 Toplam Mesaj: 29