Bu Fiyata Bu Pc Alınırmı
-
Merhaba Arkadaşlar
Bu seti almak istiyorum fiyat nasıl sizce
Birde firmayı aradım get ilan acın alıyım dedim get ilan satışımız yok diyor
hadi bozuk yada farklı bi ürün geldi ben kendimi nasıl güvenceye alıcam dedim bizi herkez bilir araştırın dedi
Varmı bi bilginiz güvenilirmi
TBT den satmak isteyen varsa bu şekilde önceliğim burası olur
-
bu atom bilişim güvenilir de taktığı işlemciler bile çıkma amk. tamirden gelmiş ikinci el ürünleriyeniymiş gibi satıyor. ki ürünün görsellerdeki kadar temiz geleceğini sanmıyorum.
-
Ekran karti 4200 bu ne la takmasaymis faha iyiymis
Sen ne amacli pc ariyon ki
-
BosphorusPasha bunu yazdı
bu atom bilişim güvenilir de taktığı işlemciler bile çıkma amk. tamirden gelmiş ikinci el ürünleriyeniymiş gibi satıyor. ki ürünün görsellerdeki kadar temiz geleceğini sanmıyorum.
Hacım şirkette ufak tefek programlar için lazım
Lanet programlar 32 bit xp de çalışıyor
-
daha önce birebir fatihteki atom bilişimden alışveriş yaptım. belirsizlikleri var. mesela benim 300'e aldığım seti sonraki hafta arkadaşa almaya gittiğimizde 250 dediler.
Get açmamaları olağan çünkü kendi dükkanlarında da kartla alışveriş yapınca komisyon kesiyorlar.
Ama istanbulda isen uğrama imkanın varsa dükkana git oradan al en garantisi. zaten yüzlerce çöp yığını gibi kasa var kafana göre seç beğen al.
Edit: ayrıca çoğu kasalar şirketlerden çıkma kasalardır. Benim aldığım vakıfbanktan çıkmaydı :)
cankol tarafından 17/Mar/16 11:36 tarihinde düzenlenmiştir -
cankol bunu yazdı
daha önce birebir fatihteki atom bilişimden alışveriş yaptım. belirsizlikleri var. mesela benim 300'e aldığım seti sonraki hafta arkadaşa almaya gittiğimizde 250 dediler.
Get açmamaları olağan çünkü kendi dükkanlarında da kartla alışveriş yapınca komisyon kesiyorlar.
Ama istanbulda isen uğrama imkanın varsa dükkana git oradan al en garantisi. zaten yüzlerce çöp yığını gibi kasa var kafana göre seç beğen al.
Edit: ayrıca çoğu kasalar şirketlerden çıkma kasalardır. Benim aldığım vakıfbanktan çıkmaydı :)
Kayserideyim malesef görüp alma şansım yok
Neyse artık güvenip alıcaz
-
patron_38 bunu yazdıcankol bunu yazdı
hocam o bölgeden uzaklaşmamış olsam yardımcı olurdum eski evim oraya yakındı.
Aracım olsa yine yardımcı olmak isterim ama bildiğin bakkal gibi kasayı monitörü poşete koyup götürüyorsun o yüzden araçsız gitmez poşetle yolda :)
-
cankol bunu yazdıpatron_38 bunu yazdıcankol bunu yazdı
hocam o bölgeden uzaklaşmamış olsam yardımcı olurdum eski evim oraya yakındı.
Aracım olsa yine yardımcı olmak isterim ama bildiğin bakkal gibi kasayı monitörü poşete koyup götürüyorsun o yüzden araçsız gitmez poşetle yolda :)
Eyvallah hacım düşünmen bile yeter
-
bi dur tükkana bakim işini görecek bişey varsa foto atarım
-
pompaci bunu yazdı
bi dur tükkana bakim işini görecek bişey varsa foto atarım
Bekliyom hacım
-
dün satmış hacı 2 tane vardı ikinci el 500 erden vermiş biraderim kusura bakma