Bu Fiyata Bu Pc Alınırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-amdx4-phenom-3.4ghz-4gb-ram-dell-optiplex-580-19-full-bilgisayar-278524105/detay

Bu seti almak istiyorum fiyat nasıl sizce 

Birde firmayı aradım get ilan acın alıyım dedim get ilan satışımız yok diyor 

hadi bozuk yada farklı bi ürün geldi ben kendimi nasıl güvenceye alıcam dedim bizi herkez bilir araştırın dedi

Varmı bi bilginiz güvenilirmi 

TBT den satmak isteyen varsa bu şekilde önceliğim burası olur 

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bu atom bilişim güvenilir de taktığı işlemciler bile çıkma amk. tamirden gelmiş ikinci el ürünleriyeniymiş gibi satıyor. ki ürünün görsellerdeki kadar temiz geleceğini sanmıyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Ekran karti 4200 bu ne la takmasaymis faha iyiymis

Sen ne amacli pc ariyon ki 

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

bu atom bilişim güvenilir de taktığı işlemciler bile çıkma amk. tamirden gelmiş ikinci el ürünleriyeniymiş gibi satıyor. ki ürünün görsellerdeki kadar temiz geleceğini sanmıyorum. 

Hacım şirkette ufak tefek programlar için lazım 

Lanet programlar 32 bit xp de çalışıyor 

yan cizdim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

daha önce birebir fatihteki atom bilişimden alışveriş yaptım. belirsizlikleri var. mesela benim 300'e aldığım seti sonraki hafta arkadaşa almaya gittiğimizde 250 dediler.

Get açmamaları olağan çünkü kendi dükkanlarında da kartla alışveriş yapınca komisyon kesiyorlar.

Ama istanbulda isen uğrama imkanın varsa dükkana git oradan al en garantisi. zaten yüzlerce çöp yığını gibi kasa var kafana göre seç beğen al.

Edit: ayrıca çoğu kasalar şirketlerden çıkma kasalardır. Benim aldığım vakıfbanktan çıkmaydı :)

cankol tarafından 17/Mar/16 11:36 tarihinde düzenlenmiştir

imza.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

daha önce birebir fatihteki atom bilişimden alışveriş yaptım. belirsizlikleri var. mesela benim 300'e aldığım seti sonraki hafta arkadaşa almaya gittiğimizde 250 dediler.

Get açmamaları olağan çünkü kendi dükkanlarında da kartla alışveriş yapınca komisyon kesiyorlar.

Ama istanbulda isen uğrama imkanın varsa dükkana git oradan al en garantisi. zaten yüzlerce çöp yığını gibi kasa var kafana göre seç beğen al.

Edit: ayrıca çoğu kasalar şirketlerden çıkma kasalardır. Benim aldığım vakıfbanktan çıkmaydı :)

Kayserideyim malesef görüp alma şansım yok 

Neyse artık güvenip alıcaz 

yan cizdim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

hocam o bölgeden uzaklaşmamış olsam yardımcı olurdum eski evim oraya yakındı.

Aracım olsa yine yardımcı olmak isterim ama bildiğin bakkal gibi kasayı monitörü poşete koyup götürüyorsun o yüzden araçsız gitmez poşetle yolda :)

imza.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı
    patron_38 bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

hocam o bölgeden uzaklaşmamış olsam yardımcı olurdum eski evim oraya yakındı.

Aracım olsa yine yardımcı olmak isterim ama bildiğin bakkal gibi kasayı monitörü poşete koyup götürüyorsun o yüzden araçsız gitmez poşetle yolda :)

Eyvallah hacım düşünmen bile yeter

yan cizdim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

bi dur tükkana bakim işini görecek bişey varsa foto atarım

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı

bi dur tükkana bakim işini görecek bişey varsa foto atarım

Bekliyom hacım

yan cizdim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

dün satmış hacı 2 tane vardı ikinci el 500 erden vermiş biraderim kusura bakma

hayat boş pompala çoşşş :):)...
Toplam Hit: 1968 Toplam Mesaj: 14
ikinci el pc