Bu Fotoğraf Çözünürlüğü Yeterli Gelir Mi?
-
Tnrsk bunu yazdı
https://www.hizliresim.com/1xbtucc
Bendenizde bile bu cozunurlukte yoktur hicam :) remini ile ustunden gectim yuz guzel oldu bence ama diger kisimlar cozunurluksuz kotu duruyor maalesef bi de ona cozum bulsalar harika olacak
Hoca sen naptın 😍 eywallah ya iyi ki sipariş geçmeden önce son bi siteye bakam demişim :D
@RETRET hocam sanırım bu işi dijital ressamsiz halledebilicem ama böyle spesifik bi konuda bilgi sahibi oldum sayende belki birgün lazım olur,eywallah
@torpedo_XL bu da baya iyiymiş otomatik bir iyileştirme için bu tarz sitelere denk gelmiştim ama bu kadar iyi sonuç vermemisti hangi siteyi kullandın hocam?
-
Nikoteen bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
https://www.hizliresim.com/1xbtucc
Bendenizde bile bu cozunurlukte yoktur hicam :) remini ile ustunden gectim yuz guzel oldu bence ama diger kisimlar cozunurluksuz kotu duruyor maalesef bi de ona cozum bulsalar harika olacak
Hoca sen naptın 😍 eywallah ya iyi ki sipariş geçmeden önce son bi siteye bakam demişim :D
@RETRET hocam sanırım bu işi dijital ressamsiz halledebilicem ama böyle spesifik bi konuda bilgi sahibi oldum sayende belki birgün lazım olur,eywallah
@torpedo_XL bu da baya iyiymiş otomatik bir iyileştirme için bu tarz sitelere denk gelmiştim ama bu kadar iyi sonuç vermemisti hangi siteyi kullandın hocam?
Ben bisi yapmadim hocam remini yuzleri iyilestirmede cok iyi gercekten guzel is cikartiyo program, @torpedo_XL hocam soylese yontemi de fotografin tamamini iyilestirsek :)
-
@Tnrsk
Walla ben bilmem tamperli cama bastırdım fotoda bile netlik belli oluyor ki çıplak gözle çok daha iyi duruyor yansıma falan olmuş ışıktan montlu kısım biraz kötü ama siritacak kadar değil yüz ise gerçekten harika bu eser senin hocam eywallah :D
Nikoteen tarafından 21/Eyl/21 20:53 tarihinde düzenlenmiştir
-
Nikoteen bunu yazdı
@Tnrsk
Walla ben bilmem tamperli cama bastırdım fotoda bile netlik belli oluyor ki çıplak gözle çok daha iyi duruyor yansıma falan olmuş ışıktan montlu kısım biraz kötü ama siritacak kadar değil yüz ise gerçekten harika bu eser senin hocam eywallah :D
Hocam torpedo'nun fotografiyla mixleyip diger kisimlarida hallederdik aslinda daha iyi olurdu ama bastirmissin istersen yaparim, benim degil remini'nin isi yuzleri inanilmaz yapiyor gercekten diger kisimlarida iyilestirse alemde tek olacak
-
waq o günü telden bakmıstım torpedonun fotoya farkı şimdi görüyorum harbiden ikisini birleştirseymişiz tam on numara olcakmış ama bastırdık artık hacı sağ ol, bidaha lazım olursa bu tür bişi kulağımıza küpe olur :)