Bu Fotoğrafları Hiç Görmedik, Çanakkale"De Kafatası Dağı
-
Düzmece bir resim.kesinlikle Çanakkale Savaşında olmuş bir durum olacağına inanmıyorum..olsa olsa 2. dünya savaşından alınmış bir resimdir..ayrıca Osmanlı böyle birşey asla yapmaz!
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------Onlar Çanakkale'yi geçemediler. Ülkelerine geri döndüler... Yanlarında Çanakkale'nin fotoğraflarını da götürerek...
--------
evet ulkelerine geri donduler, 2 sene sonra geri gelip gulerek canakkaleyi gectiler istanbulu isgal ettiler, canakkalede bir mermi bile sıkmadan. ne guzel bir ikilem degilmi, madem bu olacaktı, ne bok yemeye 250 bin vatan evladını kırdırdın orada. orada olen 250 bin kisinin emanetini yasatacak kadar serefin yokmu, tek kursun atmadan bıraktın orayı, baskentini verdin. yoksa amac baskamıydı, mesela anadoluda kalan son insan gucunu, aydınları ve gelecek nesil olan gencleri dusmana kırdırıp vatanı satmak cok daha kolay olacaktı degilmi. boylece ayaklanma halinde ne savasacak adam kalacaktı ne liderlik edecek aydın. ama olmadı iste, aşşağılık satılmışlar ve cumle alem, bilinizki Türk'ü yok etme gücü yalnızca Allah'a mahsustur.
-----------------------------katılmamak eldemi sana
-
ruhları şaadolsun
-
-
-
Yapmışsak bile iyi yapmışız. Gelmeselerdi. Hep bizemi yapacaklar
-
güzel resimler ama o kafatasları tam olarak kime ait ? düşmana ise yalandır çünkü Türk ordusu böyle şeyler yapmaz.
(+1) katılıyorum.
-
yahu bunu bizim yapmış oldugumuzu düşünmeniz bile ayıp be kardeşim!hiç mi çanakkale savaşıyla ilgili bişey okumadınız.yaralı anzaklı esirleri kendi doktorlarımız tedavi etmiş.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Hey yavrum hey
-----------------------------Yahu Osmanlı böle bişi yapmaz ki yaptı diyelim oraya sergi gibi bir tahta koyup resim çekmez :| Tarihinizden utanın beah... Şu ingiliz arşivleri bi açılsa...
-----------------------------ewt bu resim osmanlıya ait deil geçenlerde izledim bu resimlerle ilgili bişey bu resmi yapanlar rusmuydu neydi oda 1800 li yılların başında ölen biri..yani bu resim gerçeği yansıtmıyor..