Bu Garsona Napmalıyım?
-
O Kafeye daha önce birkaç kere gittim. İyi bir yerdir. Orada başka insanları rahatsız etmişsinizdir, şikayet gelmiştir. Şu güne kadar kötü bir yanını görmedim. Çok da gitmedim ama bundan 1 sene önce fln 4 kere gitmişliğim vardır. Bence sorunu kendinizde arayın. Ama ille de birşeyler yapacam diyorsanız dikkat et öğrencisiniz galiba orada, yerlisine bulaşmayın, okulu bırakırsınız.
-
adam emir kulu ona bişey yapmak olmaz tabi ama o garsonu gönderen kişiye bişeyleri Hakmetmiş
veya adamla git konuş bi tek biz azıtmadık sen nie bizi çıkardın die ben müşteriyim sayarımda söverim s.. de....))
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
O Kafeye daha önce birkaç kere gittim. İyi bir yerdir. Orada başka insanları rahatsız etmişsinizdir, şikayet gelmiştir. Şu güne kadar kötü bir yanını görmedim. Çok da gitmedim ama bundan 1 sene önce fln 4 kere gitmişliğim vardır. Bence sorunu kendinizde arayın. Ama ille de birşeyler yapacam diyorsanız dikkat et öğrencisiniz galiba orada, yerlisine bulaşmayın, okulu bırakırsınız.
-----------------------------hoca bi tek biz değildik diyorum yaw :/ aq adamın biri ölse orda siz azıtmışınızdır diceniz
-
Bu da işin başka boyutu; "herkes yapıyor,biz de yapabiliriz." adam onları görmemiştir,sizi görmüştür o gün..Diğerleri gibi sakin sakin otursaydınız da,adam sizi haksız yere mekandan çıkartsaydı başka türlü yazardı arkadaşlar..
-
arkadasim sen bisey yapmaya kalkarsan yanlis olur...birdaha gitme....ve Allah a havale et....sucluysa o cezasini verir...
-
Nalet bunu yazdı:
-----------------------------adam emir kulu ona bişey yapmak olmaz tabi ama o garsonu gönderen kişiye bişeyleri Hakmetmiş
veya adamla git konuş bi tek biz azıtmadık sen nie bizi çıkardın die ben müşteriyim sayarımda söverim s.. de....))
-----------------------------hiç aklımıza gelmedi hoca saol bi dahakine inş :D
çünkü bir tek biz değildik çok kişi vardı azıtan
-
biraz fazla dini icerikli oldu ama olsun...
-
tmm kardeşlerim iyi kötü yorumlarınız için saolun ama bi tek biz değildik benide anlayın :)
-
maddi durumumuz yüzünden çok yerde çalıştım, çokta garsonluk yaptım hali ile, her seferinde hep artistler çıktı karşıma :W
edit: garson en asil duyguların insanıdır :W
-
omerali bunu yazdı:
-----------------------------
biraz fazla dini icerikli oldu ama olsun...
-----------------------------yok hocam en iyisini sen söyledin Allah kimsenin hakkını kimseye yedirtmez