Bu Gece Ancak Balığa Gidilir.
-
Sabahtan beri bilgisayar başındayım.öğle sonundan bu yana yazıyorum.elimdeki işleri çıkarma gayreti ile.gözlerim dizlerime dökülmeye başladı arada içtiğim kahve bira her şey kafamdaki balonları almaya yetmedi.forumda da oraya buraya bakındım şişirdi.arkadaşta benim gibiymiş.gel bu geceyi sabaha bağlayalım dedim olur dedi az önce.Antalya yı ters çevirmek için bundan iyisi olamaz.Ebay dan indirimli bulduğum somon balığı hastası kanada lının oltası geçenlerde kendini kanıtladı bu hafta da çalışsın biraz.böyle kafayı ancak balık tutarken açmalı en anlamlısı orda ülke dünya ahiret meseleleri olmaz.zaten arkadaş ta kafa dengi.Votka limon suyu olur o her zamanki geleneğimiz.sabah güneş doğuşunu izleyip ne var ne yok toparlanıp evin yolunu tutmak en mükemmeli hadi iyi geceler tbt forumu.
-
Yokki burada sizin gibi kafa dengi :/
-
Dayı Geçerken Benide alın Bea :/ Medical Park'tayım Lara'da
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
harbi ya.. oturuyoruz mal mal.. -
la bir ara antalyalıları topliyip kamp mamp yapalım bune daa ? :D
-
FeRoCi bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
harbi ya.. oturuyoruz mal mal..
-----------------------------Oha abi, ben giresunda olacam, her hafta sonu bir yerlere kaçarım. Alabildiğine deniz ve yeşillik. Sizin içiniz geçmiş :/
-
İstanbul'un Ameka :/
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------FeRoCi bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
harbi ya.. oturuyoruz mal mal..
-----------------------------Oha abi, ben giresunda olacam, her hafta sonu bir yerlere kaçarım. Alabildiğine deniz ve yeşillik. Sizin içiniz geçmiş :/
abi doğru diyorsun.. bu hafta sonu yaylaya gittik mesela.. ama şöyle arkadaş ortamı bulmak zor.. samimi olduğum 4-5 arkadaş var onlarda okul kazandı falan.. 2 kişi kaldık.. idare ediyoruz işte :) -
Ben toplam 3 kere gittim yaylaya. Hep istemişimdir orada sabahlamak. Eğer yazın gelirsem mutlaka birlikteyiz :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Ben toplam 3 kere gittim yaylaya. Hep istemişimdir orada sabahlamak. Eğer yazın gelirsem mutlaka birlikteyiz :)
peki abi.. haberim olsun.. bende çok sabahladım. geleneksel kümbet şenliğinde.. ama alkol olmasın :) varsada az olsun :D bana yaramıyor :) şöyle ızgara falan.. uf... -
FeRoCi bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
peki abi.. haberim olsun.. bende çok sabahladım. geleneksel kümbet şenliğinde.. ama alkol olmasın :) varsada az olsun :D bana yaramıyor :) şöyle ızgara falan.. uf...
-----------------------------Ofofof, ızgaramız bi yandan cızbız biz alırız yanımıza bir büyük :)
Sabah olmaz bize :)