folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Gece Ancak Balığa Gidilir.

Bu Gece Ancak Balığa Gidilir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Sabahtan beri bilgisayar başındayım.öğle sonundan bu yana yazıyorum.elimdeki işleri çıkarma gayreti ile.gözlerim dizlerime dökülmeye başladı arada içtiğim kahve bira her şey kafamdaki balonları almaya yetmedi.forumda da oraya buraya bakındım şişirdi.arkadaşta benim gibiymiş.gel bu geceyi sabaha bağlayalım dedim olur dedi az önce.Antalya yı  ters çevirmek için bundan iyisi olamaz.Ebay dan indirimli bulduğum somon balığı hastası kanada lının oltası geçenlerde kendini kanıtladı bu hafta da çalışsın biraz.böyle kafayı ancak balık tutarken açmalı en anlamlısı orda ülke dünya ahiret meseleleri olmaz.zaten arkadaş ta kafa dengi.Votka limon suyu olur o her zamanki geleneğimiz.sabah güneş doğuşunu izleyip ne var ne yok  toparlanıp evin yolunu tutmak en mükemmeli hadi iyi geceler tbt forumu.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Yokki burada sizin gibi kafa dengi :/

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Dayı Geçerken Benide alın Bea :/ Medical Park'tayım Lara'da

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

harbi ya..  oturuyoruz mal mal..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    la bir ara antalyalıları topliyip kamp mamp yapalım bune daa ? :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

Oha abi, ben giresunda olacam, her hafta sonu bir yerlere kaçarım. Alabildiğine deniz ve yeşillik. Sizin içiniz geçmiş :/

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İstanbul'un Ameka :/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

Oha abi, ben giresunda olacam, her hafta sonu bir yerlere kaçarım. Alabildiğine deniz ve yeşillik. Sizin içiniz geçmiş :/

abi doğru diyorsun.. bu hafta sonu yaylaya gittik mesela..  ama şöyle arkadaş ortamı bulmak zor.. samimi olduğum 4-5 arkadaş var onlarda okul kazandı falan.. 2 kişi kaldık..  idare ediyoruz işte :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Ben toplam 3 kere gittim yaylaya. Hep istemişimdir orada sabahlamak. Eğer yazın gelirsem mutlaka birlikteyiz :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    Ben toplam 3 kere gittim yaylaya. Hep istemişimdir orada sabahlamak. Eğer yazın gelirsem mutlaka birlikteyiz :)

peki abi.. haberim olsun.. bende çok sabahladım. geleneksel kümbet şenliğinde..  ama alkol olmasın :) varsada az olsun :D   bana yaramıyor :)    şöyle ızgara falan.. uf...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

peki abi.. haberim olsun.. bende çok sabahladım. geleneksel kümbet şenliğinde..  ama alkol olmasın :) varsada az olsun :D   bana yaramıyor :)    şöyle ızgara falan.. uf...

Ofofof, ızgaramız bi yandan cızbız biz alırız yanımıza bir büyük :)

Sabah olmaz bize :)

.
Toplam Hit: 1506 Toplam Mesaj: 13