Bu Gece Kalabilecek Yer Arıyorum!!
-
hiç mi arkadaşın yok ara size geliyom de :|
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------gidebiliiyosan git besiktasa adeks te sabahla yav olmadı ortakoyde 10 liraya alırsın bi nargile sabaha kadar takılırsın
-----------------------------adam agzında nargile ,salyaları marpuça akmış pozisyonda uyuyo :D
-
herhangi bir polismemuruna git memleketten geldim iş aramaya yolda param kaybettimde sana otel ayalar ve yemek de ayarlarlar devlet imkanını kullanamıyorsa kendi cebinden sana yardım etmek zorundadır emin ol çünkü böyle bir zornluluğa sahip başından asla savamaz öttürürler ;) akınızda bulunsun kaçan olursa :D
-
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------Atla gel Sarıyer'e
Dertleşecek adam arıyorım, iki kadeh atarız ;)
-----------------------------
neresinden sarıyerin?
-----------------------------Çayırbaşı/Kozdere
Sen?
Tarabya ;)
görüşürüz hoca bi gün sahilde :)
-
sbahı ettimi acaba merak ettim nerde şimdi bir gencin hazin öyküsü önce insan bir yerini ayarlar neye güvenerek posta koyuyorsun :)
-
walla bize gel diyecem ama sen zeytinburnundasın d.bakırdayım ben şuan sana adres versem gel oraya abim alsın seni hoca...
-
kkkcakmak bunu yazdı:
walla bize gel diyecem ama sen zeytinburnundasın d.bakırdayım ben şuan sana adres versem gel oraya abim alsın seni hoca...
kardeş diyarbakırın neresinden:?? -
ne saçmalık ya evden kaçmak falan neyine güveniosun ayrıca anne babaya yapılırmı bu? sorunu vs bilmiorum ama 10. sınıf öğrencisinin her yeri sorun olsa kaç yazar fikrimce ..evden kaçmakmı? bide bunu yaygara yapmak :| okuldadır şimdi aramayın :))
-
Hoca öretmenler evinin arkasında elektirk şeylerinin oraya koykafayı sabaha kadar kimse ellemez sana : ))
-
İnşallah kimse ellememiştir :) Ne oldu acaba 3.sayfa haberlerine felan baktımda yok tecavüz olayı felan :) Şaka bi yanada eğer cidden koycaksan posta kop gel mersine seni istediğin kadar misafir edem sorun olmaz...
Toplam Hit: 9936 Toplam Mesaj: 73