Bu Gömleği Nerden Bulabilirim?
-
belese versen yine giymem yao :) bosver hoca
-
http://images.yonja.com/pics/news/news_52427.jpg
işte esinlenilen giysi bu. Yk'da Mj'den araklamış demek ki :F
Gereksiz not: Mj rulez :F
-
değişik güzel bence ama kravat yerine fular olsa daha iyi türklerin bulunduğu yerde değilde yabancıların takıldıgı clup larda giyceksin iyi gider .
-
ya herif size bu gömlek nasıl fikirlerinizi söyleyinmi demiş ? yoksa bunu nerden bulabilirim mi demiş ? her defasında aynı haltı yıyorsunuz .. birisi birşey sormak için konu acıyor ve herkes baska yerlere cekiyor konuyu , artık şu tür yorumlarla birileri ilgilensin lütfen ..
dipnpt : ümraniye çarşı yada istiklale bulablirsin hoca (;
-
Anasayfadaki mini ankete koyalım bu gömleği al veya alma diyenler şeklinde. %99 alma çıkar diyorum.
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
ya herif size bu gömlek nasıl fikirlerinizi söyleyinmi demiş ? yoksa bunu nerden bulabilirim mi demiş ? her defasında aynı haltı yıyorsunuz .. birisi birşey sormak için konu acıyor ve herkes baska yerlere cekiyor konuyu , artık şu tür yorumlarla birileri ilgilensin lütfen ..
dipnpt : ümraniye çarşı yada istiklale bulablirsin hoca (;
-----------------------------eyvallah hoja muritlerede malzeme çıkmasın çok acımasız oluyorlar
-
ben bayan gözüyle söliim iğrenç bi gölek düz siyah spor kesim olsa inan çok daha şık olur
-
irwa bunu yazdı:
ben bayan gözüyle söliim iğrenç bi gölek düz siyah spor kesim olsa inan çok daha şık olur
-----------------------------hoppala...yıktın perdeyi eyledin viran var var düz siyah spor kesim gömlek var gece kıyafeti bu giyip parkta gezmicem
-
Cia bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hoppala...yıktın perdeyi eyledin viran var var düz siyah spor kesim gömlek var gece kıyafeti bu giyip parkta gezmicem
-----------------------------işte bak adamlar kimse görmesin iğrenmesin die adını bile gece kıyafeti koymuşlar ,))) şaka bi yana harbiden berbat git daha fit şeyler bul ,)
-
cia seni severim bunu yapma ama sakın bulma hatta arama bile :S