Bu Gün İtibariyle LG G4 Alınır Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefona taksiti kaldıran zihniyeti sikeyim. Sanıyorlar millet almayacak. Bu telefon işi uyuşturucu gibi. Adam kafasına koyduysa her türlü alır. Ne güzel kart ile peşin fiyatına alıyorduk. Şimdi ise ya bankanın yada operatörün kucağına oturmak zorundayız. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DS3

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

gitti gidiyor daki 1300 luk alınır mı hocam 

bide bu gost screen olayı nedir bende g4 düşünüyorum 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LG G4 alma.

Lg G4 Burn In (Ghost Screen) Sorunu Detaylı Test!!! Kronik!

https://www.youtube.com/watch?v=5pX17wrw9yg

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocalar acele etmesenizde s7 ile g5 çıksada piyasa biraz düşse ? malum yaz geliyor ülkeye döviz girecek bu sene geçim de yok dolar illaki gerileyecektir buda fiyatlara pozitif yansır

tahmin ediyorum ki iphone 7 benim istediğim gibi olmayacak , o zaman bende güçlü bir donanıma sahip çift simli bir android telefona yöneleceğim 

bu a92016pro olabilir  s7 nin veya g5 in yurt dışı çift simlileri olabilir öyleki turkcell i kullanmaktan vaz geçmek istemiyorum ancak ttelekom dada 7 gb 1000dk 1000sms paketim var 1 yıllık 

:D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

He ya Galaxy A9 Pro cidden efsane olacak gibi. 4k çıkarılabilir batarya, büyük ekran, ince tasarım... 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

çok nadir telefon değiştiren biri olduğum için bu kronik problemi yüzünden başımın ağrımasını istemedim açıkçası. G4 çok hoşuma gitmişti ama gerek sorunları gerek piyasasının düşme ihtimali yüzünden en iyisi beklemek. kronik sorunları olmasa 1300 liraya ithalatçı garantili alınabilinir ama malesef sorunlu cihaz gelse şansıma uğraş dur. Samsung s6 da ise ne batarya değişiyor ne hafıza kartı takılıyor. 

peki note 4 nasıl ? g4 yerine note 4 de alabilirim ?

Dos_Attach tarafından 11/Mar/16 07:18 tarihinde düzenlenmiştir

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

LG G4 alma.

Lg G4 Burn In (Ghost Screen) Sorunu Detaylı Test!!! Kronik!

https://www.youtube.com/watch?v=5pX17wrw9yg

Bu eleman yaygara yapıyor bişey yok IPS ekranlarda ghost screen geçici bişey hocam kronik sorun sayılmaz

Ayrıca eleman donanımhaberde hala G4 diyor başka bişey demiyor nasıl bi aşksa .)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

çok nadir telefon değiştiren biri olduğum için bu kronik problemi yüzünden başımın ağrımasını istemedim açıkçası. G4 çok hoşuma gitmişti ama gerek sorunları gerek piyasasının düşme ihtimali yüzünden en iyisi beklemek. kronik sorunları olmasa 1300 liraya ithalatçı garantili alınabilinir ama malesef sorunlu cihaz gelse şansıma uğraş dur. Samsung s6 da ise ne batarya değişiyor ne hafıza kartı takılıyor. 

peki note 4 nasıl ? g4 yerine note 4 de alabilirim ?

Bence Note 4 alabilirsin.

Ek olarak %10 gibi bir farkla taksit olayı için açtığım konu: http://www.tahribat.com/forum/taksitle-telefon-214294

Not late for nothing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

1000-1500 aralığında alınabilinecek telefonlar neler peki? g4 ghost ekran sorunu kafa karıştırıyor. huaweig8 ve samsung a5 2016 nasıldır?

Toplam Hit: 3719 Toplam Mesaj: 25
lg g4 vatanbilgisayar odea bank