Bu Haber Doğruysa İnsanlık Kurtuldu (Haber Kaynagı Eklendi)
-
siktirsinler... bole haberler olur ole medya malzeme arayisi icinde tabi...
-
herşey değişir herşey için başka neden ler olur hani derler ya uçan arabalar falan çıkçak falan diye bende öyle diyenlere ne malüm tüm enerji kaynaklarının tükenip 1 bardak suya muhtaç kalmıcamız diyodum öle olursa hipotezim çürür tabikide memnun olurum ama yeni olaylar farklı sonuçlar doğuracaktır eminim kötü her zaman kötüdür
-
Gaz verdiler millete yine amk...ADSL de beles olacakmi :)...Sonucta imkansiz yoktur bilimde kesin degildir ve bugun bilimsel olarak kesin olanlar belki yarin belki asirlar sonra curutulecek bunu sadece nesne oldugu zaman gorecegiz ve inanacagiz.
-
http://www.steorn.net/en/technology.aspx?p=5 adamlar yapmış a.q helal olsun ne diyeyilim
-
valla benimde lisedeyken böyle bir proje aklımdan geçmişti vay m.q adamlar yapmışlar Türkiyede olmsam kesin yapardım.
-
kedi düşmüştür malzemelerine, kedi...
arkadaşlar inanmayın böle şeylere adamlar reklam için yapıolar bunu her halinden anlaşılıo a.q. tüm fizikçiler gerzek bi bunnar akıllı sanki
millet kaç bin senedir uraşıo kanıtlıo enerjinin korunumunu bunnar da hade len dio va mı öle şey yaw?
eer doruysa bi kere dayandıkları tüm fizik yasaları çöker ki bu da onların yine yanlış olduğunu gösterir bölece paradoks (eer yanlışsalar dayandıkları yasalar dorudur ki bu da onları doru yapar ve yasalar yıkılır vs vs vs) doğar.
bi de caagroupun verdii linke baktım reklam kokuyo hocam. teknolojinin performans katsayısı ("The technology has a coefficient of performance greater than 100%.") mı varmış ve bu da 1 (%100)den büyükmüymüş. nası oluomuş o iş?? -
arkadaslar ben dikkat diyorum sadece...
eğer böyle bir bulus olursa 2. ve 3. dünya ülkelerinin sonu gelmiş demektir..
dediğim gibi 2. 3. dünya ülkeleri daha ağırsanayide bile ilerleyebilmiş değilken böle bi icat bizim de sonumuzu getirir..
misal bi amerika düşünün... teknolojiyi alıp anında geliştireceklerinden eminim
birde bu teknoloji savaş piyasasına girdimi ozamam 3. dünya savaşı çıkar ki dunya kurtulduk derken bir daha hiç kalkamazzz -
yalanın onde gıdenıdır ... dogru bir şey olsa bile buna çok ama çok uzun zaman izin vermezler ... anlayan anlamıstır :D
-
sen gördün müki yalan diosn :D..
Doğruysa ben kendime bi araba yapacamda -
himm peki zeki mürende bizi görecekmi?
Toplam Hit: 4382 Toplam Mesaj: 23