folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bu Haber Doğruysa İnsanlık Kurtuldu (Haber Kaynagı Eklendi)

Bu Haber Doğruysa İnsanlık Kurtuldu (Haber Kaynagı Eklendi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    siktirsinler... bole haberler olur ole medya malzeme arayisi icinde tabi...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    herşey değişir herşey için başka neden ler olur hani derler ya uçan arabalar falan çıkçak falan diye bende öyle diyenlere ne malüm tüm enerji kaynaklarının tükenip 1 bardak suya muhtaç kalmıcamız diyodum öle olursa hipotezim çürür tabikide memnun olurum ama yeni olaylar farklı sonuçlar doğuracaktır eminim kötü her zaman kötüdür

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gaz verdiler millete yine amk...ADSL de beles olacakmi :)...Sonucta imkansiz yoktur bilimde kesin degildir ve bugun bilimsel olarak kesin olanlar belki yarin belki asirlar sonra curutulecek bunu sadece nesne oldugu zaman gorecegiz ve inanacagiz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek
    http://www.steorn.net/en/technology.aspx?p=5 adamlar yapmış a.q helal olsun ne diyeyilim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    valla benimde lisedeyken böyle bir proje aklımdan geçmişti vay m.q adamlar yapmışlar Türkiyede olmsam kesin yapardım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    kedi düşmüştür malzemelerine, kedi...
    arkadaşlar inanmayın böle şeylere adamlar reklam için yapıolar bunu her halinden anlaşılıo a.q. tüm fizikçiler gerzek bi bunnar akıllı sanki
    millet kaç bin senedir uraşıo kanıtlıo enerjinin korunumunu bunnar da hade len dio va mı öle şey yaw?
    eer doruysa bi kere dayandıkları tüm fizik yasaları çöker ki bu da onların yine yanlış olduğunu gösterir bölece paradoks (eer yanlışsalar dayandıkları yasalar dorudur ki bu da onları doru yapar ve yasalar yıkılır vs vs vs) doğar.

bi de caagroupun verdii linke baktım reklam kokuyo hocam. teknolojinin performans katsayısı ("The technology has a coefficient of performance greater than 100%.") mı varmış ve bu da 1 (%100)den büyükmüymüş. nası oluomuş o iş??

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    arkadaslar ben dikkat diyorum sadece...

eğer böyle bir bulus olursa 2. ve 3. dünya ülkelerinin sonu gelmiş demektir..

dediğim gibi 2. 3. dünya ülkeleri daha ağırsanayide bile ilerleyebilmiş değilken böle bi icat bizim de sonumuzu getirir..

misal bi amerika düşünün... teknolojiyi alıp anında geliştireceklerinden eminim

birde bu teknoloji savaş piyasasına girdimi ozamam 3. dünya savaşı çıkar ki dunya kurtulduk derken bir daha hiç kalkamazzz

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek
    yalanın onde gıdenıdır ... dogru bir şey olsa bile buna çok ama çok uzun zaman izin vermezler ... anlayan anlamıstır :D

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    sen gördün müki yalan diosn :D..
    Doğruysa ben kendime bi araba yapacamda

Hayallerim ve Kendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    himm peki zeki mürende bizi görecekmi?