Bu Hafta Çıkkan Karikatürlerden Seçmeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:

-----------------------------
    kantar31 bunu yazdı:
    tayyip karikatürlerinde birileri kızınca "sanatsal çalışma o,geyik o" diye pöyküren hacılar şimdi bunlarıda sanatsal çalışma olarak değerlendirerek kaypak olmadıklarını göstermeliler bence :|
    bahsettiğiniz karikatürler leman,penguen ve uykusuza ait.
    bu dergileri biz takip eden biri olsaydınız baykal,chp,mhp vs ile ilgili bir sürü aleythe karikatür olduğunu görürdünüz.

hocam sorun bu değil. sorun akparti karşıtı karikatürlere herhangi bir tepki verilmezken (burda sorun yok),  bu karikatürlere neden tepki veriliyorki?

"kendisi cok güldürür beni satilmis karikatürleri ile de ne kadar ismarla oldugunu cok belli ediyor.. baktikca gülüyorum:D"

"karikatür başına kaç para aldı acaba"

gibi mesajlar yazılıyor??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:

kantar31 bunu yazdı:
    tayyip karikatürlerinde birileri kızınca "sanatsal çalışma o,geyik o" diye pöyküren hacılar şimdi bunlarıda sanatsal çalışma olarak değerlendirerek kaypak olmadıklarını göstermeliler bence :|
    bu dergileri biz takip eden biri olsaydınız baykal,chp,mhp vs ile ilgili bir sürü aleythe karikatür olduğunu görürdünüz.

hocam sorun bu değil. sorun akparti karşıtı karikatürlere herhangi bir tepki verilmezken (burda sorun yok),  bu karikatürlere neden tepki veriliyorki?

"kendisi cok güldürür beni satilmis karikatürleri ile de ne kadar ismarla oldugunu cok belli ediyor.. baktikca gülüyorum:D"

Sorunu kendin söyledin, zaten tam üstüne basmışsın ki avatarındaki ayaklar havada kalmış :p

Hani bir deyim vardır "Bir yerleri eleştireceğin zaman kirli çamaşırların olmamalıdır" diye bir nükte. ATV, Star, Zaman vs.. gibi kurumlar kimden besleniyor bir de buradan bakmak lazım. Aynı yayın grubu su içtiği kaba tükürebilme ihtimalini göze alabilecek mi sence? 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hoca öyle zaten :)
    yani olay bir salih emmecan ve akp olayı değil.
    Bugün mesela örnek veriyorum çetin altan darbe olsa beni orduya alın diyen bir adam olacak :)
    Türk medyasında böyle dönekler yok mu?"devrin adamları"? salih memecanda onlardan biri geçmişten küçüklükten beri takip ederim kim güçlüyse onu savunur bu adam.yani akp olayı değil demek istediğimiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

iğrenç herif nasılda u dönüşü yaptı ^^ tosbağa

2007 ye veda karikatürü sonuna kadar ağkepe der gibi ^^ http://www.ensonhaber.com/images/news/85677.jpg 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    hotboy bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:

kantar31 bunu yazdı:

Sorunu kendin söyledin, zaten tam üstüne basmışsın ki avatarındaki ayaklar havada kalmış :p

Hani bir deyim vardır "Bir yerleri eleştireceğin zaman kirli çamaşırların olmamalıdır" diye bir nükte. ATV, Star, Zaman vs.. gibi kurumlar kimden besleniyor bir de buradan bakmak lazım. Aynı yayın grubu su içtiği kaba tükürebilme ihtimalini göze alabilecek mi sence? 

dostum sende avatarındaki gibi bişiler giyip gözlük takmış olacaksınki dediklerimi anlayamadın. ben o saydığın kurumlardan bahsetmiyorum, konuyu oraya nerden getirdin onuda anlayamadım. benim dedğim şey gayet açıktı, bu sitede yüzlerce akparti karşıtı karikatür verildi ve hepsine "zuahahaha kptum yarıldım" gibi cevaplar verildi, kimse tepki göstermedide burda niye yok salih memecan satılmış, bizene satılmış satılmamış, hani diyordunuzya geyik işte, sanat işte. o açıdan bakalım?? herneyse, gereksiz bir konu üzerinde haddinden fazla yazdım sanırım...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kantar31 bunu yazdı:

iste basbakanin yapitgi gibi biz buna basbakan demokrasisi diyoruz

nasil guzel dimi :)

hayatinda hic penguen, uykusuz, leman okumamis birisin belli alip onlarida okursan butun siyasetcileri ti ye aldigini gorursun 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    abartmış
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

@hotboy

Simgesel olarak gülücük kattım, anlayışına buyurdum. 

Dolaylı anlatım yaptık, doğru anlatımı sen çıkar dost.

Kısaca, AKP'nin yolsuzluğuna, yalanına, düzenbazlığına ve türlü faşizanlığına karşı yandaş medyanın patavatsızlık yapması. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    salih abiniz U dönüsü yapmadan önce böle konusmuyordunuz ama.. salihin karisi akp milletvekili oldu devir döndü degisti.. koskoca salih oldu kukla.. akp dönemi öncesi karikatürlerine bakmanizi tavsiye ederim... kalkipta sanatsal muhabbetleri ile kendinizi kandirmis olursunuz.. penguen leman vs. bu gibi dergiler siyasetci ayrimi yapmadan Ti ye alir... belliki bu mizah dergilerine bakmamissiniz.. hotboy ve kantar31 bu karikatürler bizi bozar mi bozmaz.. sanat bazen kimden ciktigina göre degisir.. bu sanat dediginiz salih memecan gibi sonradan dönmeden cikiyorsa ve sirf karisi akpden diye böle akp saksakcisi karikatür yapiyosa öyle sanatin ben.....
Toplam Hit: 2793 Toplam Mesaj: 20