Bu Hafta Sonu Ankarada Olan Arkadaşlar Sınırsız Eğlenceye Davetlisiniz ...
-
hep erkekmi olacak :)
-
Bosluk bunu yazdı
Öyle bişey asla olamaz hocam :) girişde güvenlik damsız almayacak zaten konuyu buraya açma sebebim üniversite ögrencisi cok koca üniden bir kız alıp gelemiyorsa zaten yaşamasınlar :))
-
DanqerLine bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Öyle bişey asla olamaz hocam :) girişde güvenlik damsız almayacak zaten konuyu buraya açma sebebim üniversite ögrencisi cok koca üniden bir kız alıp gelemiyorsa zaten yaşamasınlar :))
Ben atıyorum o zaman kendimi 5. kattan aşağı..
DrKill tarafından 28/Ara/12 11:26 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdıDanqerLine bunu yazdıBosluk bunu yazdı
başımız sağolsun :)
edit : "-Sınırsız yerli & yabancı alkol" ah bide eve bırakma hizmeti olsa :D
MaviGozluDev tarafından 28/Ara/12 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Konu up olsun kafasını dagıtmak isteyen buyursun :)
-
-
DrKill bunu yazdıDanqerLine bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Albendende okadar 3-4 saat lik yol ama gidenlere iyi eğlenceler.
-
beyler ankaranın en elit mekanından bahsediyoruz bu attıgınız video istanbul heralde :)) apaçi gecesimi askermi ugurluyolar belli degil :D
-
DanqerLine bunu yazdı
beyler ankaranın en elit mekanından bahsediyoruz bu attıgınız video istanbul heralde :)) apaçi gecesimi askermi ugurluyolar belli degil :D
ahaha espiri bahabında yaptım ya :))