Bu Hangi Anime ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

kasumi olabilir

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

nickimdende belli olduğu gibi çok severek izlemiştim zamanında ismi verilmiş zaten tavsiye ederim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bu anime hangisi beyler daha doğrusu anime olmasını arzu ediyorum güzel bişiye benziyor

251555%201931290773186%201569755852%2031705166%207028822%20n

ayrıca not : bu anime çok boktan çıktı 100 bölüm direk çektm izlerim diye sıktı iyice ortalara geldim bakayım aksiyon var mı diye bi bebe var elemanı silahla vuruyor bizimki sadece donla kalıyor o ara çoşuyor başka aktivite yok adamın özelliği yok çöp :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam bu animeye çöp mü dedin sen. Ayrıca ustte paylastıgın resımde sanırım aynı anımeden ve yagmur muhafızı (adını unuttum) .

Izlerken ne bekleyerek ızledıgıne gore degısır. Bu anımedekı lambo karakterı su ana kadar ızledıgım tum anımeler arasında en sevdıgım 3 karakterden bırıdır. :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

hacılar bi anime vardı bir dedektif sonra ne oluyorsa çocuğa dönüştürülüyor biri tarafından çocuk haliyle dedekliflik yapmaya devam ediyordu patronunu uyutturup patronu konuşuyormuş gibi kendi konuşyordu(çocuk) ve yardımcıları onun dediğini uyguluyordu..? bu arada bu başlığı gördüm uzun zamandır başlık actım acacam deyip uzun zamandır acamıyordum şimdi yazam dedim kusura bakma.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

uGuR bunu yazdı:
    -----------------------------

hacılar bi anime vardı bir dedektif sonra ne oluyorsa çocuğa dönüştürülüyor biri tarafından çocuk haliyle dedekliflik yapmaya devam ediyordu patronunu uyutturup patronu konuşuyormuş gibi kendi konuşyordu(çocuk) ve yardımcıları onun dediğini uyguluyordu..? bu arada bu başlığı gördüm uzun zamandır başlık actım acacam deyip uzun zamandır acamıyordum şimdi yazam dedim kusura bakma.

detektif conan şahsi görüşüme göre en iyi animelerden 600 küsür bölüm filmleri mangaları var ve devam ediyor

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

evet buu:) sağolasın hacım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

Hocam bu animeye çöp mü dedin sen. Ayrıca ustte paylastıgın resımde sanırım aynı anımeden ve yagmur muhafızı (adını unuttum) .

Izlerken ne bekleyerek ızledıgıne gore degısır. Bu anımedekı lambo karakterı su ana kadar ızledıgım tum anımeler arasında en sevdıgım 3 karakterden bırıdır. :)

hoca tavsiye üzerine başladım buna zaten ve hiç sevmedim resmen çocuk işi adam gibi bi aksiyon yok

bizim eleman kendi başına 1-2 bişi yapsa yine neyse pısırık sünepe bişi reboon sıkıyor buna güçleri geliyor oda 3-5 dk'lık bişi

ayrıca hitman reboon'a baktım muhafızlarda böyle biri yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

bu anime hangisi beyler daha doğrusu anime olmasını arzu ediyorum güzel bişiye benziyor

251555%201931290773186%201569755852%2031705166%207028822%20n

ayrıca not : bu anime çok boktan çıktı 100 bölüm direk çektm izlerim diye sıktı iyice ortalara geldim bakayım aksiyon var mı diye bi bebe var elemanı silahla vuruyor bizimki sadece donla kalıyor o ara çoşuyor başka aktivite yok adamın özelliği yok çöp :W

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Hellsing izleyin.

Alucard reis gelmiş geçmiş en sağlam anime karakteridir :d

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 4280 Toplam Mesaj: 26