Bu Hayvanın Cinsi Varmıdır? Varsa Nedir Bu Yahu?
-
Kokarca olmasın
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Kokarca olmasın
-----------------------------uzun kuyruklu gelincikmiş :| vipedide gelincik sayfasındaki resimdekinin aynısı :)
-
hocam gelincik bu. köylerdeki tavukları acayip yerler gece tevuklara saldırırlar :)
-
brocanlar ben bu gelinciği kemalpaşa/izmir de gördüm. 2 kişi gittik iş görüşmesine benim abi çıktı görüşmeye arabada otururken çıkıverdi bu :D bizim tavşanlar vardı köyde onları öldürüp duruolardı gelincik diyolardı ama ilk kez gördüm bilseydim tavşan yerine gelincik beslerdim daha şirin lan :D
-
acayip şirin ya :W hatuna böyle şeyler almak lazm :) zıplayıp dursunlar :D
Gelincik la bu ;
http://tr.wikipedia.org/wiki/Baya%C4%9F%C4%B1_gelincik -
gelincik bu
yumurta düşmanı aq
kümesten yumurta çalardı ipnatolar
2-3 tane öldürmüşümdür bunlardan
-
gelincik, bunların büyükleri gece inek bile boğuyolarmış köylerde... ya da bunu bana anlatan sağlam sallamış da olabilir :)))
Edit: tavuk, horoz, kemirgenler vs. bu cinsleri boğuyormuş :))) yumurta, fındık hırsızlığı da cabasıymış :)))

-
bizim köyde de olur bu gelinciklerden ama bu ufak galiba. birde şöyle bir söylenti vardır. eğer gelinciği kızdırırsan ne kadar tavuk horoz varsa hepsini boğarmış. Köyde olmuştu bi kaç defa. tavukları boğup boğup bırakmıştı. yese tamam ama öldürüp bırakıyo namussuz.
-
gelincik uysal olan türleri var.evcil çok şirin ve sadıktır
-
Hipopotam olmadığı kesin. :-)
Nasıl bir işyeridir orası. İlginç olanı vahşi gelincik bu kadar göz önünde olmaz, evcilleşmiş gibi geziniyor. Kesin başkada vardır.