Bu Hdd Nasil Duzeltilir İlginc !
-
ben olsam bende kullanmazdım hocam iade ederdim :D
bunun etrafına karton sardım ben varya kargoda bunun bu hale gelmesi imkansız ya bildiğin etrafında 0.4 mm kalınlığında karton sardırdım bantladım falan. çekiç niyetine kullanmış olmalı kargocu.
şikayet etsek de bi bok olacağını sanmıyorum yav. geri dönüş olur mu sizce? (PTT)
bu arada kafa atacagını falan sanmam bu disk epey sağlam birşey her türlü çalışacaktır kolay kolay gitmez ama nasıl bu hale gelmiş bu anlamak güç doğrusu @AyTurk bana fotoğraf atınca çok şaşırdım oney la dedim.
neyse bunu bu hale getiren kargocuya sokmak lazım bunu.
-
Gondermene gerek yok haci geriye. Dikkatlice duzelt tak laptopa sorun olmaz.
-
ayhun bunu yazdı
Gondermene gerek yok haci geriye. Dikkatlice duzelt tak laptopa sorun olmaz.
ya hacı abi adam nie dert sahibi olsun durduk yere
gönderici düzgün paketleseymiş!
hocam geri gönder bence
-
BIM poşetine koysaymış daha güvenli gelirmiş bence :D
şimdi ağrıtmasa birgün başını ağrıtır. Temasa geç arkadaşla gönder geri yenisini göndersin.
-
amma abartmışsınız, düzelt sok gitsin bişey olmaz. altı üstü slot
-
hocam öyle bi fotoğraf koymuşşun ki millet beni taşlıcak sunun sarılı olduğu kartonu da göster :D millet pşete koyup gönderdim sanıyor :D
-
Tüm soket değiştirilecek bunun için iyi bir elektronikçi, çıkma veya bozuk sata hdd lazım üstünde ki soketi çıkarıp buna takacak.
-
Pinleri ufak pense, kargaburnu gibi aletlerle düzeltebilirsin aslında ama ileride problem çıkarabilir. Ayrıca düzeltirken elinde kalma ihtimalide var pinlerin. İade edebiliyorsan et derim.
-
iade edebilirsen iade et hddnin içi fiziki hasar almış olabilir. ama iş işten geçti diyorsan nazikçe o sarı pinleri penseyle falan düzleyerek sata kablosunu tak etrafını silikonla kullanabilirsin.
-
Hocam düşme felan gibi durmuyo o kısım kargoda sanki bişey çarpmış gibi
Fön makinası ile ısıt güzel düzelt hafif sonra tak laptoba
Zaten vidalayacan içerisine sapasağla durur
İçin rahat etsin diye bide bad sector taraması yap oldu bitti gitti