Bu Hdd‘Ler Nasıl...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    hallederi_55 bunu yazdı
    ahmetdsn bunu yazdı

WD My Book ben kullanıyorum gayet memnunun kardeşim bence pişman olmayacagın bir ürün düşünmeden al :)

Ne zamandır kullanıyorsun ses filan çıkarıyor mu?bide hiç film kopyalarken film izlemeye çalıştın mı harddiskten:)Donma filan oluyor mu?

Hocam hiç bir takılma vs olmaz. Bende 2 yıl my book kullandım içimden bu alete bir şey olur hissi ile gittim bir harddisk daha aldım. Önemli şeyleri kopyaladiktan 1 hafta sonra my book perte çıktı şimdi dolapta yatıyor. Iki senedir kullanıyordum.

Bu hdd yi ayağa  kaldıramaz mıyız? Bir sürü Eğitim Seti vardı içinde. 

Hocam bende hdd'ler hakkında yazılar okuyorum problemin ne bilmiyorum ama genel olarak harici kutuyu aç içindeki hdd'i direk bilgisayara bağla gibi bi öneri var genelde bi dene istersen..

Bide wd my book essential mi hocam,2 yıl çok az değil mi,niye alıyım 2 yıl  için 2 tb'lık hdd

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Eğer hdd yi tek başına kullanmayacasan yani bilgisayarın içine takıp kullanmak yerine harici kullanacaksan kutu almalısın ve kesinlikle ağ bağlantılı kutu al derim. Bende 1tb lik usb, 3tb lik ağ bağlantılı nas kutusu var. Aralarındaki fark genelevdeki 50 yaşındaki kadın ile adrian lima kadar var. evet ağ destekliler daha pahalı ama çok iş yapıyor meret.
    -Aramızda şu anda 1200km var ve buradan iş verdim, torrent çekiyor şu anda. internet kafeden torrenti yükledim sonra çıktım gittim. Bilgisayara gerek duymadan çalışıyor.
    -emule, ftp, php desteği, sunucu özellikleri, ileri düzeyde yedekleme ve nicesi...
    -İstediğim herşey var biri hariç. e-posta sunucusu olamıyor.
    -Polkast desteği bile var.
    -Televizyonumda olmadığından kullanamıyorum ama dlna desteği var.
    -3tb hdd dahil 580 tl verdim. Hdd sini 260 civarında bir fiyata almıştım. 7200 rpm 16 mb önbellek li hdd
    Düşün derim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Ben WD almanı tavsiye ederim

Gimme Some Tits
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
     hallederi_55 bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı
    hallederi_55 bunu yazdı
    ahmetdsn bunu yazdı

WD My Book ben kullanıyorum gayet memnunun kardeşim bence pişman olmayacagın bir ürün düşünmeden al :)

Ne zamandır kullanıyorsun ses filan çıkarıyor mu?bide hiç film kopyalarken film izlemeye çalıştın mı harddiskten:)Donma filan oluyor mu?

Hocam hiç bir takılma vs olmaz. Bende 2 yıl my book kullandım içimden bu alete bir şey olur hissi ile gittim bir harddisk daha aldım. Önemli şeyleri kopyaladiktan 1 hafta sonra my book perte çıktı şimdi dolapta yatıyor. Iki senedir kullanıyordum.

Bu hdd yi ayağa  kaldıramaz mıyız? Bir sürü Eğitim Seti vardı içinde. 

Hocam bende hdd'ler hakkında yazılar okuyorum problemin ne bilmiyorum ama genel olarak harici kutuyu aç içindeki hdd'i direk bilgisayara bağla gibi bi öneri var genelde bi dene istersen..

Bide wd my book essential mi hocam,2 yıl çok az değil mi,niye alıyım 2 yıl  için 2 tb'lık hdd

Benim ki 1 TB LIK my book tu. Ben birkaç kez düşürdüm ama en son çalışıyordu hatta ciddi bir isler yapiyordum dolaba koydum tekrar taktım çalışmadı. bu cd gibi gözüken kısmı sağlam ama şifreyi girdiğinde falan açıyor ama disk bir türlü gelmiyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

PC ye takmayacaksan, kesinlikle NAS al derim ^_^

http://www.qnap-tr.com/~/Nas_Server/Ev___Kucuk_Ofis_NAS/QNAP_TS-112/78/detay.aspx

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Eğer hdd yi tek başına kullanmayacasan yani bilgisayarın içine takıp kullanmak yerine harici kullanacaksan kutu almalısın ve kesinlikle ağ bağlantılı kutu al derim. Bende 1tb lik usb, 3tb lik ağ bağlantılı nas kutusu var. Aralarındaki fark genelevdeki 50 yaşındaki kadın ile adrian lima kadar var. evet ağ destekliler daha pahalı ama çok iş yapıyor meret.
    -Aramızda şu anda 1200km var ve buradan iş verdim, torrent çekiyor şu anda. internet kafeden torrenti yükledim sonra çıktım gittim. Bilgisayara gerek duymadan çalışıyor.
    -emule, ftp, php desteği, sunucu özellikleri, ileri düzeyde yedekleme ve nicesi...
    -İstediğim herşey var biri hariç. e-posta sunucusu olamıyor.
    -Polkast desteği bile var.
    -Televizyonumda olmadığından kullanamıyorum ama dlna desteği var.
    -3tb hdd dahil 580 tl verdim. Hdd sini 260 civarında bir fiyata almıştım. 7200 rpm 16 mb önbellek li hdd
    Düşün derim.

Hocam çok güzelmiş ama kullanmıycağım özellikler,bide eve internet lazım o da yok:)ayran-tahtarevan-sıçma hesabı olur:)Öneriniçin teşekkür ederim.

Seagate backup ile western digital my book essential 2 tb'Lıkları arasındayım hala,bilemedim

_ICEMAN_
Toplam Hit: 1705 Toplam Mesaj: 17