Bu Holy Mi?
-
Çok emin değilim ama ben olabilirm ya baya eskiden girip bişeyler yazmıştım sanki oraya
-
ben o günleri hatırlıyorum. evet @HolyOne o günlerde de geçmişti böyle bir muhabbet çünkü. ya birisi yazdı ya da holy yazdı TBT foruma.
-
HolyOne bunu yazdı
Çok emin değilim ama ben olabilirm ya baya eskiden girip bişeyler yazmıştım sanki oraya
-
şeyhimiz ilim yaymaya gitmiş gibi duruyor
-
j4x bunu yazdı
şeyhimiz ilim yaymaya gitmiş gibi duruyor
Öyle olsaydı ben bilirdim :)
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdımkyb bunu yazdı
Evet şeyh internette TheHolyOne mahlasını kullanıyor.
ne kadar gençmiş, utku ile röpörtajı vardı geçen senelerde. Bi karşılaştırdım da vay be...
---
O değil de tahribat hacklendi diye paylaşım da vardı ama mantığını çözemedim.

mirror'da bir şey yok.
hacklediler hocam olay doğru zamanında zone-h var bulursam eklerim buradaki arkadaşlar da hackledi cw yi spy-cx5 onur hacklemişti diye hatırlıyorum. zamanında hazır bir forum sistemi kulanıyorlardı webwiz galiba zamanında sağlam bir css açığı çıkmıştı haklemişlerdi cw yi onlarda burayı hackledi oldu öyle şeyler yıllar yıllar önce
aytekle doktoray aynı işyerinde beraber çalıştılar adamların kendileri arasında sorunu yok zaten
üyeler birbirini sevmedi yıllardır
SeRDaR tarafından 05/Ağu/26 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdımkyb bunu yazdı
Evet şeyh internette TheHolyOne mahlasını kullanıyor.
ne kadar gençmiş, utku ile röpörtajı vardı geçen senelerde. Bi karşılaştırdım da vay be...
---
O değil de tahribat hacklendi diye paylaşım da vardı ama mantığını çözemedim.

mirror'da bir şey yok.
hacklediler hocam olay doğru zamanında zone-h var bulursam eklerim buradaki arkadaşlar da hackledi cw yi spy-cx5 onur hacklemişti diye hatırlıyorum. zamanında hazır bir forum sistemi kulanıyorlardı webwiz galiba zamanında sağlam bir css açığı çıkmıştı haklemişlerdi cw yi onlarda burayı hackledi oldu öyle şeyler yıllar yıllar önce
aytekle doktoray aynı işyerinde beraber çalıştılar adamların kendileri arasında sorunu yok zaten
üyeler birbirini sevmedi yıllardırMeclis lokantasinda 22 liraya kavurma yiyip, kendi taraflarina 200 liraya simid yedirdiler.