folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Hostda Yada Cpaneldeki Problem Nedir ?

Bu Hostda Yada Cpaneldeki Problem Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler kendı hostuma kuruyoruz sıteyı ama uyelıklerde sorun cıkıyor herhangi bir hesaba gırdıgın zaman otomatık o hesaba gırıyor.. baska host a kurdugumuz zaman sorun olmuyor benım cpanelde felan bır ayarmı yapmam lazım ? yardımcı olacak kımse varmı?

xarkadas net

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Elimdeki siteyi iki farkli host a kurdum bırını kendi hostuma  digerini  arkadasın hostu kurduk benım host da script problem cıkarıyor hangı profile gırip baksan sonra ana sayfa desen o profile direk gırıs yapıyor atıyorum harun uyelıgındeyım demo uyelıgının sayfasına bakıyorum sonra ana sayfa dıyorum demo uyelıgıne gecmısım bu sorun neden kaynaklı olabılır? 

www.xarkadas.net -> benım host

www.canarycoders.com -> arkadasın hostu

kullanıcı adı : demo
    şifre : demo

yardımcı olursanız sevınırım.

h2run tarafından 16/May/14 21:16 tarihinde düzenlenmiştir

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

son up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

veritabanları aynı serverdamı ?

bide tam anlatamamışsın galiba hocam 

"herhangi bir hesaba gırdıgın zaman otomatık o hesaba gırıyor" zaten girmesi gerekmiyor mu ?

senin profiline girdiğimde senin kullanıcı adınla girmiş gibi oluyorum anladım , hostundan kaynaklı bi problem , hostun bazı şeyleri desteklemiyor olabilir , sistem senin hostunda o hosta göre farklı görünüyor zaten 

Shephard tarafından 16/May/14 22:53 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

veritabanları aynı serverdamı ?

bide tam anlatamamışsın galiba hocam 

"herhangi bir hesaba gırdıgın zaman otomatık o hesaba gırıyor" zaten girmesi gerekmiyor mu ?

senin profiline girdiğimde senin kullanıcı adınla girmiş gibi oluyorum anladım , hostundan kaynaklı bi problem , hostun bazı şeyleri desteklemiyor olabilir , sistem senin hostunda o hosta göre farklı görünüyor zaten 

veritabanları farklı hostlarda hocam 

www.xarkadas.net e gırersen verdıgım uyelıkden daha ıyı anlıcaksın hocam bı bakarsan cok ıyı olur.

demo uyelıgınden gır herhangı bırının profil sayfasına bak sonra ana sayfa de uyelık otomatık gırdıgın profil oluyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hocam aynı sistemi farklı hosta kurunca çözmüş olacaksın , yeni bir hosta geçmeni öneririm.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

hocam aynı sistemi farklı hosta kurunca çözmüş olacaksın , yeni bir hosta geçmeni öneririm.

kurduk ama cozemedık hocam host sahıbıne mail attım host da sorun yok dıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

host sahibine söyle önce domain dns ayarlarını bir gözden geçirsin hatalı çünkü..

ikincisi hem normal çalışan hosta hem şu anki hostların ftp bilgileri varsa bir php.info dosyası atıp linki pmle gönder kontrol edeyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    janni bunu yazdı

host sahibine söyle önce domain dns ayarlarını bir gözden geçirsin hatalı çünkü..

ikincisi hem normal çalışan hosta hem şu anki hostların ftp bilgileri varsa bir php.info dosyası atıp linki pmle gönder kontrol edeyim.

guzel.net.tr den aldım orada sorun olacagını sanmıyorum acaba sıstemle sitedeki php ayrımı calısıyor. ilk kurdugumuz zaman herhangı bır sorun yoktu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    janni bunu yazdı

Soyledım sorun yok dıyor kafayı yıyecegım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

anlaya bilsem çözecemde okuyorum okuyorum anlayamıyorum

2. farklı site var a sitesine tıklayınca b sitesinemi geliyorsun?

DJ_Alper tarafından 17/May/14 14:18 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1387 Toplam Mesaj: 15