Bu İle Bu Arasinda Kalsaniz Hangisini Alirdiniz?(Notebook)
-
her program 64 bitte çalışmaz
senin kullanacağın birçok program da 32 bit uygulama içerir o yüzden 64 biti unut derim :)
-
hmmmmm
-
64 bitlik programları temin edebilecen mi edebileceksen bu seferen fazla 4 gb ram bulundurabilirsin :)
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------her program 64 bitte çalışmaz
senin kullanacağın birçok program da 32 bit uygulama içerir o yüzden 64 biti unut derim :)
-----------------------------Program oalark ornek verebilirmisin.Ben adobe programlarini kullanicamda genellikte ps,fla,illust,drw,auto felan.Bunlari calistirmazmi?
-
Bide beni soyle 5 6 sene gotursun istiyodum.
-
acer linki veren arkadaşınkini al, ben ne zamandır o laptopla ilgileniyorum müthiş birşey..madem ki sordun konu açtın budur hoca. sony sony sony diye tutturacaksan da o piti piti yap 3ü arasından.kalite farkı olarak acer'i düşük görme sony'den :)
-
eğer ram ekleme imkanın varsa
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FW490JAB-NOTEBOOK,9623.html
bunu al derim. acer, casper, exper flan boşverin bu markaları :)
3.7gb üzeri rami 32bit işletim sistemin görmez. 64bit kuracaksın. adobe yazılımlarınında 64bit versiyonları mevcut bildiğim kadarıyla.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------eğer ram ekleme imkanın varsa
3.7gb üzeri rami 32bit işletim sistemin görmez. 64bit kuracaksın. adobe yazılımlarınında 64bit versiyonları mevcut bildiğim kadarıyla.
-----------------------------Fikret bisey soracagim sana.6 gb lik ram sony waio fiyati 3000 lira.4 gblik sony ise 2200 liara.Bir ram takma bu kadar farkettiriyormu.Yani 2gblik bir ram 800 lira edermi??
Fiyat farkini cok ucurmuslar.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------eğer ram ekleme imkanın varsa
-----------------------------Fikret bisey soracagim sana.6 gb lik ram sony waio fiyati 3000 lira.4 gblik sony ise 2200 liara.Bir ram takma bu kadar farkettiriyormu.Yani 2gblik bir ram 800 lira edermi??
Fiyat farkini cok ucurmuslar.
-----------------------------
aralarında başka donanımsal farklar vardır elbet, hocam sorması ayıp bir laptopta 6 gb rami nağapacan ? desktop sistem kursan en öküz oyunları falan oynuycam desen eyvallah derim de paran boşa gidecek gibi sanki böyle ?
-
abi 4 gb ram üzerini görmeyecek 64 bit işletim sistemi de kursan :)
ve o saydığın programların 64 bitini temin edebilecen mi önce bunu düşün :)
bi de o istanbulbilişimden sony alınca servis garantisi vermiyo sanırsam distirübitör garantisi veriyodu öyle bişey
duymuştum yanlış duymadıysam :)