Bu IMEI Numarasının Başka Cihazlara Kopyalandığı Tespit Edilmiştir
-
imei sorgulattıgım zaman böyle diyo telefon evkurdan alınmış hiç bir işlem görmemiş telefoncuya felan gitmemiş ama imei sorgulatınca
Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir uygulama yüklemeden felan çalınmış olabilir mi bi de bunun için ne yapabiliriz şikayet etmek ya da düzelttirmek -
Adamın teki sallayıp tutturmuş olabilir. Btk'ya dilekçe yazsan bile o imei numarasını sadece senin hattına açarlar. Başka hat taksan telefon çalışmaz.
-
telefon kapanmadı ama böyle yazıyo sorgulatınca garantiye felan yollasak halletmezler mi
-
hocam bunun servisle alakası falan yok.. btk diğer imei li telefonu kapatacak bu kadar. imei sorgulama yaptırıp o imei nin hangi cihaza aslen ait olduğu tespit edilecek ve diğeri bloklanacak.. muhtelen aldığın yerdeki telefonlardan imei yi araklayıp kullanmışlardır..
http://www.btk.gov.tr/tuketici/bim/
burdaki telefondan ulaşıp bilgi al bakalım ama artık haftaya kaldı senin iş
-
amk benim de başıma geldi, telefon nokiayadı. aradım, telefonun faturasının içinde bulunduğu bir takım belgeleri maille ilettim sadece benim numaraya açtılar telefonu. Saçmalığın önde giden versiyonu.
-
Yurtdışından gelen telefonun IMEIsini buradan bir telefona kopyalatsak..
Sonra iki telefonu aynı anda açsak..
BTK tespit etse..
IMEIyi, faturaları ve kendi telefonumuzu BTKya maillesek...
Sadece o numaraya açmazlar mı o telefonu? Pasaport dertsiz? :)
-
ee şimdi sadece tek hat için mi açacaklar geri
-
telefonun markası nedir?
-
htc desire x
-
@noname, imei den markanın ne olduğu belli oluyor o yüzden adamlar anlarlar yani bu işi.. ama emin değilim tam..
@sahinka, hocam orjinali senin imei ise diğer telefonlar kapanacak. verdiğim linkteki numarayı ararsan yardımcı olacaklardır. sakın ola kendi imei ni değiştirmeye kalma, sonuçta haklı olan sensin..
-
teşekkür ettim hadi iyi geceler