Bu İnsanlara Birşeylermi Oluyor? Ne Oluyoruz?
-
Son 3-4 senedir özellikle bu sene insanların genelinde bir tuhaflık var gibi. Tuhaflık derken daha çok kabuğa çekilme , evden dışarı çıkmama, kişisel ilişkilerin oldukça zayıflaması, tedirginlik , Bir şeyler almak hırsı , gereksizse selam dahi vermeme , umutsuzluk, ahlaki boyutta illegal ilişkilerin artması,şüphecilik, ne bileyim sanki insanlar değişiyor ,başkalaşım geçiriyor gibi.Yoksa banamı öyle geliyor? Genelde bir durgunluk var farkındamısınız?
-
çözümün?
-
bu aralar moda şizofreni,farklıym hesabı vermek geçer geçer
-
banada öle geliyor valla
-
insanlar kazik yemekten bikmis, katiksiz asim agrisiz basim durumunda yasiyorlar.
geceleri disari cikilmiyor her kose basinda bi kac yam yam kari kiz gordumu laf atiyor hos manzaralar olmuyor. ensest iliski herzaman vardi yine var ve umutsuzluk gerek issizlik gerek zengin ve fakir arasindaki buyuk ucurum yuzunden yuz gosteriyor gibi.
sende mutlulugunla onlara kufret hoca
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------eet herkes şizorfreni bu aralar minibüse biniyorum şöför hem şöför hem muavin ikisi bi arada
-
Hacı artık evlerimize Kompitır ( Computer ) denen şey girdi; Mertlik bozuldu. Bu değişimler bundandır.. İnternet ortamı tabir-i caizse çok göreceli birşey.. Nereye gitmek istersen oraya gidersin. Bu insanlarda o yönde gidenler.
Dışarı çıkalım? Sorusuna cevap ;
- Ne işim var dışarda birine Pes'de koyacam! diyorlar :):) -
DaSpOnGe bunu yazdı:
bu aralar moda şizofreni
-----------------------------katılmamak elde değil
-
Allura bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------eet herkes şizorfreni bu aralar minibüse biniyorum şöför hem şöför hem muavin ikisi bi arada
-----------------------------Allah belanı vermesin lan bu nasıl espri amk... Sabah sabah güldürdün.
-
durum kötü kolla gtü. bu mantıkla 5 senedir gezeliyom. kimse kimsenin skinde değil..
-
Müdür, vizeler var şuan ünilerde Sanırım ondan sapıttı millet ( bkz. ben )