Bu İnsanlara Ne Oluyor Kafayı Mı Yiyorlar !?
-
mynette aylak aylak haberlere bakarken gördüm şok oldum . Cidden dünyanın çivisi çıkıyor millet sapıttıkça sapıtıyor olacak iş mi bu ya :S

Kızılderili inancına göre kendisinin kedi familyasına ait olduğunu düşünen ve ‘Stalker Cat' adını kullanan Avner, bir kedi gibi görünmek için estetik müdahaleyle üst dudağını kaldırttı ve burnunu küçülttürdü. Kalıcı dövmelerle yüzü ve vücuduna kedi motifleri yaptıran çılgın Amerikalı, ağız bölgesine yaptırdığı piercinglere her sabah sentetik kedi bıyığı yerleştiriyor. ‘Dünyanın en modifiye edilmiş insanı' ünvanına sahip Anver, bu halinden çok memnun olduğunu söyledi.
-
bu $ahsın resimleri yakla$ık olarak 2-2.5 senedir forumlarda dolanır durur :/
-
valla kaç yıldır dolanıyo bilemicem de bunu gece görsem...
-
sana insan diyenin amk ben :/
-
abicim yılını mılını bılmem de mynet haberde yenı gördüm deli midir manyak mıdır anlayamıyoum bu insan oğlu neden bu kadar aptal aptal işlere bulaşıyor insan gibi yaşamak varken hayvandan daha aşağı bir varlık sıfatını üstlenmek neden :S
-
kedidir o kedi
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
sana insan diyenin amk ben :/
-----------------------------insan olmak gibi bir derdi yok zaten manyak karı
-
doğan görünümlü şahin gibi lan o ne öle bu insansa ben hayvanım walla işte frklı bi insan türkiye yakında bunlar gibilerle dolacak merak etmeyin :l
-
niye böle saçma tepkiler verilir anlamam hastalık bunun ki hasta olduu için hasta olarak görmek gereki.akıllı lan biri bunu yapmaz.bir hastalık vardı mesela sakatlara özenmek bir çok kişi gidip bilerek bacağının kesilmeisni kolnun kesilmesini ister.ama yıp bunu kabul etmeyeceği için kendilerini kangren yapıp keserler ve o hallerindende mutlu olurlar.noramlmi hayır amalaf etmeye gerek varmı hayır çünkü sadece hastalıklı bir beyn bu kadar basit
-
ALLAH bunu insan olarak yaratmış bu allahın dünyada en zeki verdiği insanolamyı reddetip hayvann olamya çalışmazolamaz yukarda görcek ebesininkiini
-
küçüklüğünde bir kedi tarafından tecavüze uğrmış olabilir die düşünüyom
not:o akılsız kedinin a.k başka karımı bulamadın