Bu İnsanların Yaşadığı Hayatsa, Bizimki Nedir ?
-
ya arkadaş ben niye hep böyle konuları işte olarken görüyorum
brezilyamı burası?
biz zaten yaşamıyoruz.
22yaşımda kendimi 90 yaşında hiss ediyorum
-
Bence bizim yaşadığımız hayat ama onlarınki nedir bilemiyorum. En azından hayat değil, yaşamak için bi amaçları bile gözükmüyor.
NoktaliVirgul tarafından 07/Şub/13 07:59 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı bekarken gidecen oraya :D
bi söz var
evliysem balayına bekarsam ibizaya :D
-
Memeler Çok Küçük Ama ilk Videolarda Türk Halkı iri memeli sever birazda kalçalı.
-
ilk videodaki tavşan kostümlü kızla evlenebilirim
-
enterasan , böyle bi hayat mı istiyorsunuz yani bunu böyle muhalefet olmak için falan soylemiyorum bunları görünce ciddi anlamda acıyorum nasil amaçsız bi hayat la insan bunu nasıl ister ne bileyim ben hayatta başarılı olmak isterim abicim her gün 2-3 şirket arasın bizimle çalışmak ister misin desin x programlama dilini biliyor musun dediklerinde 2 saatte proje teslim edeyim adamlara onu yapamam bunu yapamam demeyeyim bana yeter abicim sokmuşum eglencesine bundan daha buyuk bi eglence mi var amk
-
mahzal bunu yazdı
Basit bi soru: Kız arkadaşının o kızlardan biri olmasını diler miydin?
Kimse istemez hocam.Onlar sadece sex için eğlence için düşünülecek kızlar zaten.Ben şahsen sikmek bile istemem onlardan birini.
Bu arada Kazantip dünyanın her yerinden Kırım'a dünyanın heryerinden erkeklerin kızların geldiği.Sexin uyusturucunun ickinin sınırı olmadığı dev bir açık hava partisidir.
İçeri giriş ücreti 800 tl civarındadır.Bildiğim kadarıyla 1 hafta sürüyor.
NOT:Ordaki karıların %20 kadarı aidslidir buna Fransadan geleni İngiltereden geleni falanda dahil. çünkü parayla çalışıyor olmasalarda discolarda herkesin altına yatan,20 yaşına kadar 183815 kişiyle sikişmiş tiplerdir bunlar.Oraya gidinde zaten rahatca sikişirler herkesle.Giderseniz dikkat edin.
u235 tarafından 07/Şub/13 12:22 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdı
Kimse istemez hocam.Onlar sadece sex için eğlence için düşünülecek kızlar zaten.Ben şahsen sikmek bile istemem onlardan birini.
Bu arada Kazantip dünyanın her yerinden Kırım'a dünyanın heryerinden erkeklerin kızların geldiği.Sexin uyusturucunun ickinin sınırı olmadığı dev bir açık hava partisidir.
NOT:Ordaki karıların %20 kadarı aidslidir buna Fransadan geleni İngiltereden geleni falanda dahil. çünkü parayla çalışıyor olmasalarda discolarda herkesin altına yatan,20 yaşına kadar 183815 kişiyle sikişmiş tiplerdir bunlar.Oraya gidinde zaten rahatca sikişirler herkesle.Giderseniz dikkat edin.
Millet skişip aids oluyor biz anca grip oluruz seneden seneye...bigün öyle bi hastalıktan ölürsem mezar taşıma "s*kinin keyfine öldü" yazdırıcam amk...
-
wasd bunu yazdıu235 bunu yazdı
Millet skişip aids oluyor biz anca grip oluruz seneden seneye...bigün öyle bi hastalıktan ölürsem mezar taşıma "s*kinin keyfine öldü" yazdırıcam amk...
hahahhahaha öyle deme genede bu hayaı yaşasan 2 gün sonra sıkılır düzgün bir kız aramaya başlarsın
-
içtiğim sigara murattı, yaşadığım sanki hayattı :D