Bu İnsanların Yaşadığı Hayatsa, Bizimki Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

ya arkadaş ben niye hep böyle konuları işte olarken görüyorum

brezilyamı burası?

biz zaten yaşamıyoruz.

22yaşımda kendimi 90 yaşında hiss ediyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bence bizim yaşadığımız hayat ama onlarınki nedir bilemiyorum. En azından hayat değil, yaşamak için bi amaçları bile gözükmüyor.

NoktaliVirgul tarafından 07/Şub/13 07:59 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

hacı bekarken gidecen oraya :D

bi söz var

evliysem balayına bekarsam ibizaya :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Memeler Çok Küçük Ama ilk Videolarda Türk Halkı iri memeli sever birazda kalçalı.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

ilk videodaki tavşan kostümlü kızla evlenebilirim 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

enterasan , böyle bi hayat mı istiyorsunuz yani bunu böyle muhalefet olmak için falan soylemiyorum bunları görünce ciddi anlamda acıyorum nasil amaçsız bi hayat la insan bunu nasıl ister ne bileyim ben hayatta başarılı olmak isterim abicim her gün 2-3 şirket arasın bizimle çalışmak ister misin desin x programlama dilini biliyor musun dediklerinde 2 saatte proje teslim edeyim adamlara onu yapamam bunu yapamam demeyeyim bana yeter abicim sokmuşum eglencesine bundan daha buyuk bi eglence mi var amk

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

Basit bi soru: Kız arkadaşının o kızlardan biri olmasını diler miydin?

Kimse istemez hocam.Onlar sadece sex için eğlence için düşünülecek kızlar zaten.Ben şahsen sikmek bile istemem onlardan birini.

Bu arada Kazantip dünyanın her yerinden Kırım'a dünyanın heryerinden erkeklerin kızların geldiği.Sexin uyusturucunun ickinin sınırı olmadığı dev bir  açık hava partisidir.

İçeri giriş ücreti 800 tl civarındadır.Bildiğim kadarıyla 1 hafta sürüyor.

NOT:Ordaki karıların %20 kadarı aidslidir buna Fransadan geleni İngiltereden geleni falanda dahil. çünkü parayla çalışıyor olmasalarda discolarda herkesin altına yatan,20 yaşına kadar 183815 kişiyle sikişmiş tiplerdir bunlar.Oraya gidinde zaten rahatca sikişirler herkesle.Giderseniz dikkat edin.

u235 tarafından 07/Şub/13 12:22 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Kimse istemez hocam.Onlar sadece sex için eğlence için düşünülecek kızlar zaten.Ben şahsen sikmek bile istemem onlardan birini.

Bu arada Kazantip dünyanın her yerinden Kırım'a dünyanın heryerinden erkeklerin kızların geldiği.Sexin uyusturucunun ickinin sınırı olmadığı dev bir  açık hava partisidir.

NOT:Ordaki karıların %20 kadarı aidslidir buna Fransadan geleni İngiltereden geleni falanda dahil. çünkü parayla çalışıyor olmasalarda discolarda herkesin altına yatan,20 yaşına kadar 183815 kişiyle sikişmiş tiplerdir bunlar.Oraya gidinde zaten rahatca sikişirler herkesle.Giderseniz dikkat edin.

Millet skişip aids oluyor biz anca grip oluruz seneden seneye...bigün öyle bi hastalıktan ölürsem mezar taşıma "s*kinin keyfine öldü" yazdırıcam amk...

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wasd bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Millet skişip aids oluyor biz anca grip oluruz seneden seneye...bigün öyle bi hastalıktan ölürsem mezar taşıma "s*kinin keyfine öldü" yazdırıcam amk...

hahahhahaha öyle deme genede bu hayaı yaşasan 2 gün sonra sıkılır düzgün bir kız aramaya başlarsın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

içtiğim sigara murattı, yaşadığım sanki hayattı :D

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
Toplam Hit: 5388 Toplam Mesaj: 51