Bu İşi Düzene Koymanın Zamanı Geldi Ticket Sistemi Kurdum
-
Bütün hersey bu uyarı yüzünden oldu :)
Bugün İçin Yeteri Kadar Özel Mesaj Attınız, Yarın Devam Edin...
HoLyCat tarafından 13/Mar/14 17:18 tarihinde düzenlenmiştir -
sistemi pm ile paylasırsan bende kurmayı dusunuyrm boyle bısy :D
-
HeyQirs bunu yazdı
sistemi pm ile paylasırsan bende kurmayı dusunuyrm boyle bısy :D
altda yazıyo zaten hocam
Powered by Help Desk Software
HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid poweredi kaldırmadıkça lisanssız kullanabilirsin
-
noname bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Arkadişler ve öndişler Pmle hasar sorgu tescil özel hayat müşteri vs konulara cevap yazamıyorum zaten son 2 haftadır kimse pmlere cevap alamıyordur çünkü zamanım olmuyor olduğu zamanda flood koruması beni basur ediyo

hosting hizmeti de mi veriyorsun artık abi?
tbt özelmesaj flood koruması
-
takıpteyım
-
noname bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Arkadişler ve öndişler Pmle hasar sorgu tescil özel hayat müşteri vs konulara cevap yazamıyorum zaten son 2 haftadır kimse pmlere cevap alamıyordur çünkü zamanım olmuyor olduğu zamanda flood koruması beni basur ediyo
hosting hizmeti de mi veriyorsun artık abi?
1 sene oldu reseler satışı yapmıştım ama çok faal değilim hocam çok girmek istemiyorum o işe
-
evet arkadaşlar an itibariyle 2. açığıda buldum
artık araçların şasi numarasını aramanıza gerek yok 1 kere kasko yapılsın yeter motor şasiye ulaşabiliyorum
Trafik sigortalarındaki hasar meblağlarına ulaşma çabalarım hala devam etmektedir.
gerçi alacağınız aracı bağlamaz o çünkü karşı tarafın hasar meblası sizin aracınıza yansır (trafik için)
-
Arkadaşlar Paypal Pağış Butonu Koydum Özellik Hsar sorgusu yapan arkadaşlar Tramerden Bir hasar sorgusu sms ile 4 TL Gelin Siz sorgu başına 1 TL bağış yapın Bu bağışları heray Lösevin yeni kurulan hastanesine bağışlayalım Tabiki Zorunlu değil ama bağış Herzaman önemlidir.
Küçük kardeşlerimize destek oluruz..Gerekli bilgiler ticket sisteminde mevcut
-
hasar sorgulaması için hangi bilgileri iletmemiz gerekiyor? plaka yetiyor mu? şasi numarası falan gerekiyor mu?
-
g2k bunu yazdı
hasar sorgulaması için hangi bilgileri iletmemiz gerekiyor? plaka yetiyor mu? şasi numarası falan gerekiyor mu?
plaka veya şasi veya tc veya aracın lastiğinin markası :)=