Bu İşin İçinden Çıkamadım. Çok Çaresizim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    güzel taktik geliştirmiş gercekten.. senin yaptıın *pneliie aynı *pnelikle cvp verio sanırım :D büyük ihtimal kendisidir.bunun en büyük ihtimalide aradığında telefonu acmaması bence.. sadece senin ona yaptığın fazla dokunmuş olacakki aynı taktikle intikamını alıo aklısıra.. o kadar takmana gerek yoq kafana bence hocam 2 gün sonra kokusu cıkar ortaya nasılsa =)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Okız senindir emin ol.moral vermek değil seni tanımam etmem ama bunu bil.Briniz vazgeçeckese sen vazgeçmeden o kız vazgeçmez senden .içini ferah tut.bi de a.q ortalığın de kuzen muzen bilmem kıza de seviyorum ulan bir gün bana birilerinden bahsetme hazır olduğumda zamanı gelince seni almaya geliyom.ister nişanlı ister ailen karşı çıksın isterse de kralın gelisn ya ölüm ya sen.ona göre at adımlarını adamı inflak ettirme! bu kadar.
    Harbi ben böyleyim!Kızın yedi sülaesü gelsin en fazla ölüm derim.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 2428 Toplam Mesaj: 13