folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu İtlerinde,Bunları Konuşturanlarında Allah Belasını Versin !

Bu İtlerinde,Bunları Konuşturanlarında Allah Belasını Versin !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    Cupofcoffee bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim yasitlarim askere gidip geldiler vatan borclarini(!) odediler, cok sukur sag salim geldiler onlar. Ama ya gelemeyenler bekleyen genc kizin hayali, annesinin

kuzusu! onlarin yeri Allah katinda cennet. Ama Ben boyle komutanlarin, boyle vatanperverligin(!) idaresinde bu askerligi yapmam. Varsin Asker kacagi desinler, bi avuc

serefsiz cikar saglicak diye n annemi, n sevdigimi, n kardeslerimi gozu yasli birakmam. Vatan mi n olcak?  Bi gun gelcek `Kursat yanina 40 arkdasini alip Cin sarayini

basicak`

kismet belki o zaman 40 kisiden biri oluruz.. Ama Simdi degil.... 

senin a*ına korum çocuk.

lan ne demek askerliğimi yapmam.

Vatan uğruna ölen varsa vatandır. bunu hiç duymadın mı lan :@

Vatanını kötü günde bırakmak askerlik yapmamak, iyi günde barışta askerlik mi yapmak lan senin vatanperverlik anlayışın. Böyle vatanperverliğini s*ksinler senin.

lan o şerefsiz çıkar sağlayacak diye dediğin şerefsiz kim ben mi yoksa sokakta ki herhangi biri mi ? onlar bizim için bizim yaşamamız için senin tabirinle çıkar için ölüyorlar :@ O analarını babalarını kardeşlerini bekleyen sevgililerini bırakan yüce şehitlerimiz kimin için bırakıyor lan? Benim için bırakıyorlar senin için bırakıyorlar (şu anda içimden geçenleri bir bilsen), bizim için bırakıyorlar, hepimiz için bırakıyorlar anlamadın mı daha lan şe*efsiz.

ama şimdi değil ha senin *q

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:

@devsirme

her orospucocugunun annesi orospu olmuyo :)

bazı laflar bunlara özel. 

sanırım anlıyorum artık :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    Aaa arkadaşlar neden öyle diyorsunuz? Apoyu devlet memuru yaptılar orada haberiniz yokmu? İmrali milletvekili oldu o... sadece ona özel... Keçilere muhtarlıkta yapıyor orada... Otun börtü böceğin içinde ööyylee işte...
    Ya ben taa zamanında dedim orada yapılan binalara, çakılan çiviye bile ıvıra zıvıra yazık ama dinlemediler. Atacaksın boş adaya onu, yanında götüreceği 3 şey bile vermeyeceksin bırak gebersin gitsin ya it. Yatacak bir avuç toprağı bile olmasın...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hacı bırak 15 tane mehmetçik etmeyi tayoş bir mehmetçiğin atomu bile etmez olsa olsa dnasındaki bir şifre ya eder yada etmez partiye gelince toplasan bir dna oluşturmaz :D hacı topunu asacaksın bu ipnelerin sonra idam yasağını geri getirceksin...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    DEVSIRME bunu yazdı:
    Cupofcoffee bunu yazdı:

Benim yasitlarim askere gidip geldiler vatan borclarini(!) odediler, cok sukur sag salim geldiler onlar. Ama ya gelemeyenler bekleyen genc kizin hayali, annesinin

kuzusu! onlarin yeri Allah katinda cennet. Ama Ben boyle komutanlarin, boyle vatanperverligin(!) idaresinde bu askerligi yapmam. Varsin Asker kacagi desinler, bi avuc

serefsiz cikar saglicak diye n annemi, n sevdigimi, n kardeslerimi gozu yasli birakmam. Vatan mi n olcak?  Bi gun gelcek `Kursat yanina 40 arkdasini alip Cin sarayini

basicak`

kismet belki o zaman 40 kisiden biri oluruz.. Ama Simdi degil.... 

senin a*ına korum çocuk.

lan ne demek askerliğimi yapmam.

Vatan uğruna ölen varsa vatandır. bunu hiç duymadın mı lan :@

Vatanını kötü günde bırakmak askerlik yapmamak, iyi günde barışta askerlik mi yapmak lan senin vatanperverlik anlayışın. Böyle vatanperverliğini s*ksinler senin.

lan o şerefsiz çıkar sağlayacak diye dediğin şerefsiz kim ben mi yoksa sokakta ki herhangi biri mi ? onlar bizim için bizim yaşamamız için senin tabirinle çıkar için ölüyorlar :@ O analarını babalarını kardeşlerini bekleyen sevgililerini bırakan yüce şehitlerimiz kimin için bırakıyor lan? Benim için bırakıyorlar senin için bırakıyorlar (şu anda içimden geçenleri bir bilsen), bizim için bırakıyorlar, hepimiz için bırakıyorlar anlamadın mı daha lan şe*efsiz.

ama şimdi değil ha senin *q

Vatanida vatani sevmeyide biliyorum, Ama sen n dedigini bilmiyorsun, yazilmis olanlari bilmem nerenle okuyosun, `Vatanini en cok seven isini en iyi yapandir der` Mustafa Kemal ama goruyorum ki kufretmeyi, ogrenmissin sadece bu kadar yilda. Pofilinde yazan yasinda oldugum zamanlarda senin gibi dusunuyordum, ama inan kazin ayagi oyle degil.  Bu milleti, seviyomusun ya da vatani  ? O zaman kufur etmekten fazlasini yapman lazim ve Sunu dusun  bugun Canakkalede, Sakaryada sehit olanlardan miras ama yarini gelecege birakmak icin yasiyor olmak gerekiyor. Bugun: Savaslari, eylemleri masa basinda planliyor ve uyguluyorlar, Herseyin sevgiyle cozumlendigi zamanlardan cok uzaktayiz ve ben  romantik idealler pesinde kosma yasinida coktan gectim. Ya sadece cocuksun Hala ya da dunyadan haberin yok.  Kimsenin orasina burasina koymakla  yurumuyor maalesef isler... Dusun tasin biseyler soylemeden Once, bi halt anladigini sanip kahramanlik yapmaya calismanin da luzumu yok.. O serefsizleri hala merak ediyosan soyliyim, pkk nin varligindan cikarlari olanlar, elinde yapabilicek guc varken rusvet alip yan gelip yatanlar, dagdakiyle yerdekini bir tutan zihniyetler.. Askerin akan bir damla kanini dahi umursamayanlar..  Pek umudum Yok ama belki bi seyler anlamissindir bu defa yazdiklarimdan.. 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 3615 Toplam Mesaj: 16