folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Bu Kadar Geyik Yeter Radikal Hack Grubu Değil Miyiz Buyrun Hack Videoları

Bu Kadar Geyik Yeter Radikal Hack Grubu Değil Miyiz Buyrun Hack Videoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dardevil
    dardevil's avatar
    Erkek
    zumsuk kardes bana bi ulasa bilirmisin birsey konusunda yardim istiycektimde bjk.mahoni@gmail.com bu adresi eklersen sevinirim...

birgun herkez besiktaslı olmuycak cunku herkez besiktaslı olamaz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    milw0rmun videolar çok süper oluyo tavsiye ederim hem eğlendirici hem öğretici :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    cok tesekkurler kardesimm :)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyyar_mafya
    seyyar_mafya's avatar
    Erkek
    saol zümsük kardeş çok güzel paylaşımların var süpersin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    zumsuk sen güzel paylaşımlar yapıyorsun sağolasın,ancak sitede sanırım benim gibi hackin "h" sinden anlamayan baya mürid vardır..Gerçekten hiç anlamıyorum ancak buranın ortamını seviyorum,galiba sayende izleye izleye okuya okuya öğrenicez :) Gerçekten cahilim bu konuda

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalist
    metalist's avatar
    Erkek
    ii çok güzel paylaşım saol

dostum dostumdur düşmanım düşmanımdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    artık bizde başlıyalım hack eskiden gövde gösterisi nde konu vardı şimdi hiç yok

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek

bunları vermeden önce mıllete admin paneli , shell kullanımı , otomatık massa cekme , zone-ha kayıt felan filan öretseydın neyse beyler hack ile ilgili her soruya pmden cewap yazılır her türlü root uid root logın farketms yardım ederım elımden geldiğince arkadaşlar saygılar zumsuk sende sagolasında kanka r.ular rusça baya karısık bazı videolar arkadaşım size tek önerim önce şel örenın c99 , r57 ( rootlama felan ileriki şeyler)

Şimdilikbu açığı verem sıze günde 50 site hackleseniz yeter size googledan tüm ülqelerdetaratın

Google dork :MKPortal M1.1 Rc1
    Exploit: index.php?ind=urlobox

Örn:www.xxx.com ya sıte sonuna ind?=urlobox yazın eger böle hızlı mesaj yerı gelırse sıteye uye olun sora oraya tekrar gırıp [sıze]Hacked By Xhacker[sıze=80] yazın sıtenın ust kısmında anasayfanın üst kısmında bu yazdığınız yazı kalır en baş hack olarakk bununla baslayın tam acemiler için

ayrıca zumsuk tekrar eline goluna bacagının kılına sağlık arkadaşım

edit1: kardeş xxs unutmadan dıyem yenıler ıcın karışık olar
    edit 2: beyler [sıze=80] yazsanız yeterli 

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eywallah zümsük hoja bakalım bizde bişiler hazılarız icabında

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lambux
    lambux's avatar
    Erkek

zumsuk. konu için saol ancak pm atmıştım size cevap yazmadınız.Videolardan bazıları güzeldi.Özellikle mitm ve rpc dcom exploiti güzel Türkçe olduğu için.

Ayrıca vatanistturk bence mkportal falan verilmesin.Çünkü iskorpitx gibi adamlar çoğalıyor www.milw0rm.com www.securityfocus.com bunlar yetiyor.

Videolardan rusça olanlar var nasıl indiricez onları? 

ayy gıcık şey
Toplam Hit: 19130 Toplam Mesaj: 39