Bu Kadar Geyik Yeter Radikal Hack Grubu Değil Miyiz Buyrun Hack Videoları
-
zumsuk kardes bana bi ulasa bilirmisin birsey konusunda yardim istiycektimde bjk.mahoni@gmail.com bu adresi eklersen sevinirim...
-
milw0rmun videolar çok süper oluyo tavsiye ederim hem eğlendirici hem öğretici :D
-
cok tesekkurler kardesimm :)
-
saol zümsük kardeş çok güzel paylaşımların var süpersin
-
zumsuk sen güzel paylaşımlar yapıyorsun sağolasın,ancak sitede sanırım benim gibi hackin "h" sinden anlamayan baya mürid vardır..Gerçekten hiç anlamıyorum ancak buranın ortamını seviyorum,galiba sayende izleye izleye okuya okuya öğrenicez :) Gerçekten cahilim bu konuda
-
ii çok güzel paylaşım saol
-
artık bizde başlıyalım hack eskiden gövde gösterisi nde konu vardı şimdi hiç yok
-
bunları vermeden önce mıllete admin paneli , shell kullanımı , otomatık massa cekme , zone-ha kayıt felan filan öretseydın neyse beyler hack ile ilgili her soruya pmden cewap yazılır her türlü root uid root logın farketms yardım ederım elımden geldiğince arkadaşlar saygılar zumsuk sende sagolasında kanka r.ular rusça baya karısık bazı videolar arkadaşım size tek önerim önce şel örenın c99 , r57 ( rootlama felan ileriki şeyler)
Şimdilikbu açığı verem sıze günde 50 site hackleseniz yeter size googledan tüm ülqelerdetaratın
Google dork :MKPortal M1.1 Rc1
Exploit: index.php?ind=urlobox
Örn:www.xxx.com ya sıte sonuna ind?=urlobox yazın eger böle hızlı mesaj yerı gelırse sıteye uye olun sora oraya tekrar gırıp [sıze]Hacked By Xhacker[sıze=80] yazın sıtenın ust kısmında anasayfanın üst kısmında bu yazdığınız yazı kalır en baş hack olarakk bununla baslayın tam acemiler içinayrıca zumsuk tekrar eline goluna bacagının kılına sağlık arkadaşım
edit1: kardeş xxs unutmadan dıyem yenıler ıcın karışık olar
edit 2: beyler [sıze=80] yazsanız yeterli -
eywallah zümsük hoja bakalım bizde bişiler hazılarız icabında
-
zumsuk. konu için saol ancak pm atmıştım size cevap yazmadınız.Videolardan bazıları güzeldi.Özellikle mitm ve rpc dcom exploiti güzel Türkçe olduğu için.
Ayrıca vatanistturk bence mkportal falan verilmesin.Çünkü iskorpitx gibi adamlar çoğalıyor www.milw0rm.com www.securityfocus.com bunlar yetiyor.
Videolardan rusça olanlar var nasıl indiricez onları?