Bu Kadar Şiddet Yeter
-
bilgisayara veya diğer ev aletlerine fiili darpta bulunan varmıdır acaba benim kafa atmışlığım var bi kere mönütore ceviz oldu kafa sonra pc taş gibi çıktı
-
az önce monitörü duvara vurdum zaten duvar alçı gibi bişey hafif içine girdi boyası çatladı
kasanın üstü içine girik (zeytin tenekesi gibi zaten incecik :) -
Bizim bi arkadaş terliğin o ayak sokulan yerini şampuanla donatık asılmıştı terliğe:D bu sayılırmı,yalnız 1 hafta yara oldu diodu:d
-
hopallorumu aprcalara ayirdim kasamin dıs kapagi catlak icine gocuk .. monitor kırılmıs kalvye bantli :D denemk istermsn kalvyeyi duwara attim alt dan uste catlak cıtkı
-
hdd yi duvara fırlattım kafa vuruyor die :D:D
-
Şiddetten sayılır mı bilmem ama, benim bilgisayarımın power tuşu bozulduğunda, bildiğiniz ışık açma kapama düğmesine bağlamıştım : )
-
valla ben şimdi bunları duyunca tekrar bişşeyler yapasım geliyo arkadaşlar biraz sansürleyerek anlatırsanaız seviniriz :))))))))zohaha
-
darp yapıyorum cogu zaman ama aletlere degil yakınımda degersiz ne varsa ona. genelde pc basındayken sinirlendigimde duvara falan girişirim. baska bi ortamdada iste en yakında en degersiz ne varsa artık. duvar masa kapı zart zurt. aletlere darp uygulasam sora gidip aynısını almak koyuo adama o yuzden bole duvar muvar idare edioz.
-
sevişiyorum herhangi bi sorun yok :) anlaşıyoruz
-
yok o şiddet değil organ kaçakçılığına giriyo o senin yaptığın iş
-
bende bi keresinde yazıcıya tekme atmıstım ama ne yapıyım yazmıyodu
bide tv ye yumuk atmıstım bi daha calısmadı pederde yeni tv almıstı
Toplam Hit: 3181 Toplam Mesaj: 16