Bu Kadarda Olmaz [Video]
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------sağ değil üstelik şişmeye bile başlamış öleli bayağı olmuş herhalde.
-----------------------------
Hayvan hayvan gibi bağırıyor duymuyor musun? -
Elevator allah iyiliğini versin emi :)
Bende acaba gerçekten hayvancağızın böğürme seslerini sadece benmi duyuyorum sandım, korktum bi an için,
Allahtan benden başka duyanlarda varmış, rahatladım :)
-
o sesler fake
edit: ahaha vidyonun basını izlememistim... adamlar yazmıs zaten Dead cows being shred diye... bunun anlamı ölü inekler (hastalıklı)parçalanıyor...
bosuna parçalamayın kendinizi :D
-
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------hocam üyelik vermek zorundasin faceden izlenmiyo
youtubeden izlenmyio
+18
seni şikayet etmiyorum
hatta son bi iyilik yapıyorum
kullanici:yavrulars
şifre:yavrulars
youtube
-----------------------------youtube verdik youtube'u açılmayan olabilir diye face de verdim daha ne yapayım. ikisindende izleyemiyosanız ne diyeyim artık.git şikayet et hiç durma.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------youtube verdik youtube'u açılmayan olabilir diye face de verdim daha ne yapayım. ikisindende izleyemiyosanız ne diyeyim artık.git şikayet et hiç durma.
arkadaşı yanlıs anlamıssın.video +18 oldugu için youtube da üyelik istiyor hocam.izlemek istiyorsan giriş yap diyor.herkesin face ide olmadıgı için videoları yasaklanmıstı sanırım. -
daha önce bende vermiştim iğrenç :S
-
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------hocam üyelik vermek zorundasin faceden izlenmiyo
youtubeden izlenmyio
+18
seni şikayet etmiyorum
hatta son bi iyilik yapıyorum
kullanici:yavrulars
şifre:yavrulars
youtube
-----------------------------youtube linki verilmiş. Premium hesap olayı var diye rapidshare den de mi link vermiyelim.
işin cılkını çıkarmayın.adam size video izletecek diye biyerlerini mi yırtsın.
Bide seni şikayet etmiyorum demişsin şikayet edecek bi durum yok zaten sen o canını sıkma :W
-
bunu yapanın anası yada bacısı yada en sevdiği dişi mahlukatla beni başbaşa bıraksınlar sonrasına karışmayın... ona inek değil , dinazor sesi çıkarttırmıycak Engini S2m
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------sağ değil üstelik şişmeye bile başlamış öleli bayağı olmuş herhalde.
-----------------------------evet inek hiç canlı gibi görünmüyor inek param parça oluyor ve hala bagırıyor o sesin fake oldugu net anlaşılıyor:.
zaten ultrasker vidyonun başındaki ingilizceyi tercüme etmiş.
-
inek canlı değil. sesi kapatıp izlerseniz hiç hareket etmediğini farkedersiniz.
kaldıki ticari olarakda böyle bişeyin getirisi olmaz yani canlı ineği adam neden durduk yere parçalasın ki..