Bu Kadını Kim Hamile Bıraktı (Kadınların Ne Kadar Zeki Oldugunun Kanıtıdır)
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------belki ortam karanlıktı :|
hey allam aklıma cezaevindeki bi haber geldi :D
-----------------------------
eğer o delik duvar olayı ise ben hala çözemedim :D duvar baya kalındı benim okuduğum kadarı ile :) -
Genelleme her zaman yanlıştır demişler..
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------Genelleme her zaman yanlıştır demişler..
-----------------------------kesinlikle kadinların yarısı aşağı yukarı dünyanın 4 te 1 ini oluturuyor
bi tanesi 10 dk lık zevk için bir hataya düştüyse bunu dünyanın 4 te birine maletmemek lazım..
konuyu açan arkadaşın cahilliğine verelim :| üzücü bi genelleme
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle kadinların yarısı aşağı yukarı dünyanın 4 te 1 ini oluturuyor
bi tanesi 10 dk lık zevk için bir hataya düştüyse bunu dünyanın 4 te birine maletmemek lazım..
-----------------------------Okuma yazmanmı yok yoksa okudugunu anlayabilecek kapasitede birisi değilmisin ?
Kalın olan yerleri bir daha oku istersen
"Çok afedersiniz kimse üstüne alınmasın ama bu karı milletinin bazılarında zike sürülecek akıl yok derler ya harbi doğru söylüyorlarmış..
( Tabi bazı istisnalar oluyor o yüzden bayan müridler hemen köpürmesin.Kendini bilen bilir zaten)"
-
kadın azmış yapacak bişi yok ..
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
kadın azmış yapacak bişi yok ..
-----------------------------aslında benim de aklıma ilk gelen oydu o da olabilir.İnsanlık hali yani bizim hergün başımızda bu bela xD
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------bize neden böylesi rastlamaz anlamam
bunu tuttum işte raslamaz a.q. eminim o karıyı düzen ya pazarcıdır ya da işsiz güçsüz biri. -
beyler zik.lmıs .mın davası olmaz :D:D
-
zigana bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------bize neden böylesi rastlamaz anlamam
bunu tuttum işte raslamaz a.q. eminim o karıyı düzen ya pazarcıdır ya da işsiz güçsüz biri.
-----------------------------a*ına k*duklarımın abazaları :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------Okuma yazmanmı yok yoksa okudugunu anlayabilecek kapasitede birisi değilmisin ?
Kalın olan yerleri bir daha oku istersen
"Çok afedersiniz kimse üstüne alınmasın ama bu karı milletinin bazılarında zike sürülecek akıl yok derler ya harbi doğru söylüyorlarmış..
( Tabi bazı istisnalar oluyor o yüzden bayan müridler hemen köpürmesin.Kendini bilen bilir zaten)"
kapasite belli maşallah. genelleme yapmasanda adam gibi bi konu açabilsen okuruz..ve yazdığını okumaya bile gerek yok direkt başlıktan kaybediyo çünkü.