Bu Karı Ne Diyor? [Çeviri]
-
How are you doing today?I hope every thing is under control ,? if so thanks
be to God almighty who
made it so ,My name is wanita. I come across your
profiel and address in this siye www.aspindir.com i personaly became
interested in being your friend even more than that ,but as time gose on we
will know better , though we can not meet face to face for the moment ,but
all is the same . I want you reply me now so that i can send you my pictures
and tell you more about myself okay
Hoping to talk to you soon ,have a nice day and ramain Bless.
Regards,
wanita efualütfen google ile falan çevirmeyin bilen çevirsin aspindir ne alaka
-
sana asılıyor
-
Sen, bugün nasıl yapıyorsun? Ben, her şeyin, kontrolün altında olduğunu umarım?
Eğer öyle teşekkürler, Tanrı'ya onu öyle kimin yaptığı mutlak kudretli olursa, benim ismim, wanitadır.
Ben, senin profieline rastlarım, ve bu siye wwwde hitap ederim. Aspindir.
Benim olduğu com, personaly, senin arkadaşın ondan hatta daha çok olmak ilgilendi, ama bizim, bizim, an boyunca karşılaması için yüzü karşılayamamamıza rağmen daha iyi bilecek olduğumuz zaman olarak gose, ama herkes, aynendir.
Ben, senin, şimdi bana öyle cevapladığını isterim ki ben, sana benim resimlerimi yollayabilirim, ve kendim daha hakkında senin, yakında senle konuşmayı ummayı onayladığına söyleyebilirim, güzel bir günüm var, ve ramain, kutsar.
Saygılar, wanita efua
google da yapmadım kendimde yapmadım bilmiyorum ne derece yardımcı olur ama bir fikir sahibi olabilirsiniz sanırım -
aLaNGuVa bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer öyle teşekkürler, Tanrı'ya onu öyle kimin yaptığı mutlak kudretli olursa, benim ismim, wanitadır.
Benim olduğu com, personaly, senin arkadaşın ondan hatta daha çok olmak ilgilendi, ama bizim, bizim, an boyunca karşılaması için yüzü karşılayamamamıza rağmen daha iyi bilecek olduğumuz zaman olarak gose, ama herkes, aynendir.
Ben, senin, şimdi bana öyle cevapladığını isterim ki ben, sana benim resimlerimi yollayabilirim, ve kendim daha hakkında senin, yakında senle konuşmayı ummayı onayladığına söyleyebilirim, güzel bir günüm var, ve ramain, kutsar.
Saygılar, wanita efua
google da yapmadım kendimde yapmadım bilmiyorum ne derece yardımcı olur ama bir fikir sahibi olabilirsiniz sanırım
googleda böyle çeviriyor :| -
tolgasen bunu yazdı:
aLaNGuVa bunu yazdı:
Saygılar, wanita efua
google da yapmadım kendimde yapmadım bilmiyorum ne derece yardımcı olur ama bir fikir sahibi olabilirsiniz sanırım
googleda böyle çeviriyor :|
-----------------------------hımm aramızda ingilizcesi iyi birileri elbet vardır onlardn bekleyeceksiniz o zaman çevirmelerini :)
-
Bugün nasılsın ? Herşeyin kontrol altında oldugunu umut ediyorum.Eğer öyleyse bunu yapan Tanrıya şükür.Benim adım Wanita.Ben senin profiline ve adresine geldim bu adres www.aspindir.com.Senin arkadasın olucam.Biz yüz yüze konusamayız suan ama hepsi böle.
Bana cevap vermeni istiyorum şuan,o zaman ben sana benim resimlerimi yollarım ve benim hakkımda daha çok konuşurum tamam mı ? Yakında konusacağımızı umut ediyorum.
Kendim çevirdim.Ama bir kısmı tam anlayamadım.
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------How are you doing today?I hope every thing is under control ,? if so thanks
be to God almighty who
made it so ,My name is wanita. I come across your
profiel and address in this siye www.aspindir.com i personaly became
interested in being your friend even more than that ,but as time gose on we
will know better , though we can not meet face to face for the moment ,but
all is the same . I want you reply me now so that i can send you my pictures
and tell you more about myself okay
Hoping to talk to you soon ,have a nice day and ramain Bless.
Regards,
wanita efualütfen google ile falan çevirmeyin bilen çevirsin aspindir ne alaka
wanita adindaki kisi senin iletisimi bilgilerini aspindir sitesinden aldigini soyluyor ayrica seninle yuzyuze tanismak istedigini belirtmis. cevap verirsen ona sana resimlerini gonderecegini soylemis.
olayin temeli budur. (not cok dinlar bir arkadas)
-
bugun ne yapıyorsun inş. herşey kontrol altındadır eğer öyleyse Allaha cok teşekkürler benim ismim wanita www.aspirine.com da profiline rastladım .... burda bişiler sölüyo işte zamanla olur gibisinden sonrada diyo sana resmimi atabilirim falan fıstık.
tanışmak istiyor hocam
-
Bugün napıyorsun ? Herşey kontrolün altındamı? Eğer öyleyse Tanrıya teşekkür et.Benim adım wanita.Ben senin profil ve adresine www.aspindir.com da rastladım.
böyle böyle gidiyor hocam
yüz yüze konuşalımmı diyor sana resimimi göndereyim diyor.Spam gibi bişey herhalde
-
kısacası siteni görmüş ilgisini çekmişsin. yüzyüze görüşemeyiz ama sana resimlerimi atarım kendimden bahsederim arkadaşın olmak istiyorum vs. tarzı bişeyler demiş yanlış anlamadıysam. sosyal mühendislik girişimi olabilir cevapla bakalım derdi neymiş :)
-
spamdır aq ama isim iyimiş wanita dur bunu spymafiaya koyayım yaslasınlar :|