folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Karı Ne Diyor? [Çeviri]

Bu Karı Ne Diyor? [Çeviri]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

How are you doing today?I hope every thing is under control ,? if so thanks
    be to God almighty who
    made it so ,My name is  wanita. I come across your
    profiel  and address in this siye www.aspindir.com
    i personaly became
    interested in being your friend even more than that ,but as time gose on we
    will know better , though we can not meet face to face for the moment ,but
    all is the same . I want you reply me now so that i can send you my pictures
    and tell you more about myself   okay
    Hoping to talk to you soon ,have a nice day and ramain Bless.
    Regards,
    wanita efua

lütfen google ile falan çevirmeyin bilen çevirsin aspindir ne alaka

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    sana asılıyor

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi
    Sen, bugün nasıl yapıyorsun? Ben, her şeyin, kontrolün altında olduğunu umarım?
    Eğer öyle teşekkürler, Tanrı'ya onu öyle kimin yaptığı mutlak kudretli olursa, benim ismim, wanitadır.
    Ben, senin profieline rastlarım, ve bu siye wwwde hitap ederim. Aspindir.
    Benim olduğu com, personaly, senin arkadaşın ondan hatta daha çok olmak ilgilendi, ama bizim, bizim, an boyunca karşılaması için yüzü karşılayamamamıza rağmen daha iyi bilecek olduğumuz zaman olarak gose, ama herkes, aynendir.
    Ben, senin, şimdi bana öyle cevapladığını isterim ki ben, sana benim resimlerimi yollayabilirim, ve kendim daha hakkında senin, yakında senle konuşmayı ummayı onayladığına söyleyebilirim, güzel bir günüm var, ve ramain, kutsar.
    Saygılar, wanita efua

google da yapmadım kendimde yapmadım bilmiyorum ne derece yardımcı olur ama bir fikir sahibi olabilirsiniz sanırım

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    aLaNGuVa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eğer öyle teşekkürler, Tanrı'ya onu öyle kimin yaptığı mutlak kudretli olursa, benim ismim, wanitadır.
    Benim olduğu com, personaly, senin arkadaşın ondan hatta daha çok olmak ilgilendi, ama bizim, bizim, an boyunca karşılaması için yüzü karşılayamamamıza rağmen daha iyi bilecek olduğumuz zaman olarak gose, ama herkes, aynendir.
    Ben, senin, şimdi bana öyle cevapladığını isterim ki ben, sana benim resimlerimi yollayabilirim, ve kendim daha hakkında senin, yakında senle konuşmayı ummayı onayladığına söyleyebilirim, güzel bir günüm var, ve ramain, kutsar.
    Saygılar, wanita efua

google da yapmadım kendimde yapmadım bilmiyorum ne derece yardımcı olur ama bir fikir sahibi olabilirsiniz sanırım

googleda böyle çeviriyor :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi

tolgasen bunu yazdı:
    aLaNGuVa bunu yazdı:
    Saygılar, wanita efua

googleda böyle çeviriyor :|

hımm aramızda ingilizcesi iyi birileri elbet vardır onlardn bekleyeceksiniz o zaman çevirmelerini :)

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bugün nasılsın ? Herşeyin kontrol altında oldugunu umut ediyorum.Eğer öyleyse bunu yapan Tanrıya şükür.Benim adım Wanita.Ben senin profiline ve adresine geldim bu adres www.aspindir.com.Senin arkadasın olucam.Biz yüz yüze konusamayız suan ama hepsi böle.

Bana cevap vermeni istiyorum şuan,o zaman ben sana benim resimlerimi yollarım ve benim hakkımda daha çok konuşurum tamam mı ? Yakında konusacağımızı umut ediyorum. 

Kendim çevirdim.Ama bir kısmı tam anlayamadım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı:

How are you doing today?I hope every thing is under control ,? if so thanks
    be to God almighty who
    made it so ,My name is  wanita. I come across your
    profiel  and address in this siye www.aspindir.com
    i personaly became
    interested in being your friend even more than that ,but as time gose on we
    will know better , though we can not meet face to face for the moment ,but
    all is the same . I want you reply me now so that i can send you my pictures
    and tell you more about myself   okay
    Hoping to talk to you soon ,have a nice day and ramain Bless.
    Regards,
    wanita efua

lütfen google ile falan çevirmeyin bilen çevirsin aspindir ne alaka

wanita adindaki kisi senin iletisimi bilgilerini aspindir sitesinden aldigini soyluyor ayrica seninle yuzyuze tanismak istedigini belirtmis. cevap verirsen ona sana resimlerini gonderecegini soylemis.

olayin temeli budur. (not cok dinlar bir arkadas)

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bugun ne yapıyorsun inş. herşey kontrol altındadır eğer öyleyse Allaha cok teşekkürler benim ismim wanita www.aspirine.com da profiline rastladım .... burda bişiler sölüyo işte zamanla olur gibisinden sonrada diyo sana resmimi atabilirim falan fıstık.

tanışmak istiyor hocam

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bugün napıyorsun ? Herşey kontrolün altındamı? Eğer öyleyse Tanrıya teşekkür et.Benim adım wanita.Ben senin profil ve adresine www.aspindir.com da rastladım.

böyle böyle gidiyor hocam

yüz yüze konuşalımmı diyor sana resimimi göndereyim diyor.Spam gibi bişey herhalde

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    kısacası siteni görmüş ilgisini çekmişsin. yüzyüze görüşemeyiz ama sana resimlerimi atarım kendimden bahsederim arkadaşın olmak istiyorum vs. tarzı bişeyler demiş yanlış anlamadıysam. sosyal mühendislik girişimi olabilir cevapla bakalım derdi neymiş :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    spamdır aq ama isim iyimiş wanita dur bunu spymafiaya koyayım yaslasınlar :|

Toplam Hit: 4310 Toplam Mesaj: 38