folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Karıncalara Ne Olmuş?

Bu Karıncalara Ne Olmuş?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

yorumları okudum koptum aq neler yazmışlar :D:D

konu muammalığını korumakla beraber,ölen karıncalar üzerinde yaptığım incelemeler sonucu hepsinin bacaklarını karnına doğru çekerek öldüklerini gördüm.. oraya hiçbir ilaç vb şeyler dökülmedi gazoz filanda dökülmedi çünki yerde en ufak iz dahi yok eğer öyle bişey olsaydı muhakkak izi olurdu yerde. yani bir madde bir sıvı elle tutulur hiçbişey yok olay yerinde :W sanki zehirli gaz salmışlar gibi. belkide birisi zehirli bişey yiyip osurdu... zehirlenmişler gibi ama dediğim gibi depoda hiçbir zehirleyici bişey de yoktu dışarıda içeriye müdahale edecek bişeyde yok. karıncalar orada bir müddet yaşayıp koloni kurmuşlar  daha sonra başlarına bir gecede bişey qelmiş ölmüşler. belkide kayıp kıta MU nun karıncalarıdır kimbilir :) 

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

konu muammalığını korumakla beraber,ölen karıncalar üzerinde yaptığım incelemeler sonucu hepsinin bacaklarını karnına doğru çekerek öldüklerini gördüm.. oraya hiçbir ilaç vb şeyler dökülmedi gazoz filanda dökülmedi çünki yerde en ufak iz dahi yok eğer öyle bişey olsaydı muhakkak izi olurdu yerde. yani bir madde bir sıvı elle tutulur hiçbişey yok olay yerinde :W sanki zehirli gaz salmışlar gibi. belkide birisi zehirli bişey yiyip osurdu... zehirlenmişler gibi ama dediğim gibi depoda hiçbir zehirleyici bişey de yoktu dışarıda içeriye müdahale edecek bişeyde yok. karıncalar orada bir müddet yaşayıp koloni kurmuşlar  daha sonra başlarına bir gecede bişey qelmiş ölmüşler. belkide kayıp kıta MU nun karıncalarıdır kimbilir :) 

tamam işte ddos.. redhackin işi..

bacakları karından geriye doğru çekme.. aynı onların taktik ddos redhack işte bu.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

olay sadece karıncalarda değil hamamböceği karıncalara yem olacak kadar yavaş ve pısırık değil , onu öldüren neyse karıncalarıda etkilemiş hmm  çok tuhaf rıza  babayı mı arasak  , arka sokaklar ekibi adrese çok yakın gelirler şimdi.

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

ilaç sıkılmıştır bazı ilaçlar yuvalarında öldürüyor oda olabilir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

abicim bu kadar kesin konuşamazsın.

pardon da o an orada mıydın? öyle bir diyorsun ki hayır hayır öyle olmadı, ama nası oldu bilmiyorum falan.

karıştırmanın anlamı yok olan olmuş yaşıyorsun sıkıntı değil. oldu ki bir şeyin habercisi bunun cevabı buradan çıkmaz vs vs

gözümde boş konu

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

kadir sütçüye atsana bi hocam, abimiz karıncalarla kafayı yemiş bi şahsiyet.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı:

kadir sütçü kim hacı :D

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    Amd-x bunu yazdı:

kadir sütçü kim hacı :D

adam yazmış ya...

obie bunu yazdı:

Deprem belirtisi olarak görenler var.Sen şu siteye yolla resmi olmazsa.Şizofren bir adam,inceliyor böyle hayvan davranışlarını.Hatta kendi kolonileri bile var.Doğru tahminleri de oluyor ara sıra ;

dkos.org

Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 19:57'da SyspioniC tarafından düzenlendi.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 7179 Toplam Mesaj: 59