Bu Karıncalara Ne Olmuş?
-
yorumları okudum koptum aq neler yazmışlar :D:D
konu muammalığını korumakla beraber,ölen karıncalar üzerinde yaptığım incelemeler sonucu hepsinin bacaklarını karnına doğru çekerek öldüklerini gördüm.. oraya hiçbir ilaç vb şeyler dökülmedi gazoz filanda dökülmedi çünki yerde en ufak iz dahi yok eğer öyle bişey olsaydı muhakkak izi olurdu yerde. yani bir madde bir sıvı elle tutulur hiçbişey yok olay yerinde :W sanki zehirli gaz salmışlar gibi. belkide birisi zehirli bişey yiyip osurdu... zehirlenmişler gibi ama dediğim gibi depoda hiçbir zehirleyici bişey de yoktu dışarıda içeriye müdahale edecek bişeyde yok. karıncalar orada bir müddet yaşayıp koloni kurmuşlar daha sonra başlarına bir gecede bişey qelmiş ölmüşler. belkide kayıp kıta MU nun karıncalarıdır kimbilir :)
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------yorumları okudum koptum aq neler yazmışlar :D:D
konu muammalığını korumakla beraber,ölen karıncalar üzerinde yaptığım incelemeler sonucu hepsinin bacaklarını karnına doğru çekerek öldüklerini gördüm.. oraya hiçbir ilaç vb şeyler dökülmedi gazoz filanda dökülmedi çünki yerde en ufak iz dahi yok eğer öyle bişey olsaydı muhakkak izi olurdu yerde. yani bir madde bir sıvı elle tutulur hiçbişey yok olay yerinde :W sanki zehirli gaz salmışlar gibi. belkide birisi zehirli bişey yiyip osurdu... zehirlenmişler gibi ama dediğim gibi depoda hiçbir zehirleyici bişey de yoktu dışarıda içeriye müdahale edecek bişeyde yok. karıncalar orada bir müddet yaşayıp koloni kurmuşlar daha sonra başlarına bir gecede bişey qelmiş ölmüşler. belkide kayıp kıta MU nun karıncalarıdır kimbilir :)
-----------------------------tamam işte ddos.. redhackin işi..
bacakları karından geriye doğru çekme.. aynı onların taktik ddos redhack işte bu.
-
olay sadece karıncalarda değil hamamböceği karıncalara yem olacak kadar yavaş ve pısırık değil , onu öldüren neyse karıncalarıda etkilemiş hmm çok tuhaf rıza babayı mı arasak , arka sokaklar ekibi adrese çok yakın gelirler şimdi.
-
ilaç sıkılmıştır bazı ilaçlar yuvalarında öldürüyor oda olabilir
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------yorumları okudum koptum aq neler yazmışlar :D:D
-----------------------------abicim bu kadar kesin konuşamazsın.
pardon da o an orada mıydın? öyle bir diyorsun ki hayır hayır öyle olmadı, ama nası oldu bilmiyorum falan.
karıştırmanın anlamı yok olan olmuş yaşıyorsun sıkıntı değil. oldu ki bir şeyin habercisi bunun cevabı buradan çıkmaz vs vs
gözümde boş konu
-
kadir sütçüye atsana bi hocam, abimiz karıncalarla kafayı yemiş bi şahsiyet.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------kadir sütçüye atsana bi hocam, abimiz karıncalarla kafayı yemiş bi şahsiyet.
-----------------------------
kadir sütçü kim hacı :D -
DrKeworks bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------kadir sütçüye atsana bi hocam, abimiz karıncalarla kafayı yemiş bi şahsiyet.
kadir sütçü kim hacı :D
-----------------------------adam yazmış ya...
obie bunu yazdı:
-----------------------------Deprem belirtisi olarak görenler var.Sen şu siteye yolla resmi olmazsa.Şizofren bir adam,inceliyor böyle hayvan davranışlarını.Hatta kendi kolonileri bile var.Doğru tahminleri de oluyor ara sıra ;
dkos.org
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 19:57'da SyspioniC tarafından düzenlendi.