Bu Kedinin Cinsini Bilen Var Mı?
-
torpedo_XL bunu yazdı
kedidir o kedi diyesim geldi :D
:D:D
-
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151287779124182.518169.180936529181&type=1 ankarada ev arıyor bitanesi
-

-
Bence normal kedi.Bizim bahçedede var buna benzer kapıyı açtım mı hemen apartmana dalıyor milletin kapısında dolanıp duruyor :D
-
Kardeşimin kedısı vardı behcede oynuodu bende cok sıkışmıştım kardesıme gıcıklık olsun dıye kedının ustune ısemıstım hayvanda hemen ürktu tabı bırden bahceden kactı yola fırladı o an araba gecıodu ve altında kaldı 10 sn once oynayan kedı yerde pestil olmustu kardesımde gunlerce benle konusmadı buda böyle bır anımdır aklıma geldı
-
Bosluk bunu yazdı
Kardeşimin kedısı vardı behcede oynuodu bende cok sıkışmıştım kardesıme gıcıklık olsun dıye kedının ustune ısemıstım hayvanda hemen ürktu tabı bırden bahceden kactı yola fırladı o an araba gecıodu ve altında kaldı 10 sn once oynayan kedı yerde pestil olmustu kardesımde gunlerce benle konusmadı buda böyle bır anımdır aklıma geldı
sövmeye başlıycaklar şimdi sana hocam aldın başına belaayı
-
ooo hocam bu çok değerli
urban cat
-
Sokakta gördüğüm sıradan sokak kedisi gibi. Onlarda çok zeki oluyo. Sokak yaşamına ayak uydurmak zornda kalıyorlar. Zeki olmak şart. Hele ki istanbulda... Hayat zor :D