Bu Kişi Seni Msn"E Eklerse Sakın Kabul Etme!
-
ekledim ama ikiside kapalı açık olsalarda biraz mütala etsek
-
bikip usanmadan boyle mail gonderenleri uyarici mail gonderiyorum ama en son bilmem ne firmasinin yoneticisinden boyle birmail alinca pes dedim.
microsoft servetini dagitiyor maili
-
ben ekledim ama adam kabul etmedi :D
-
Kabul etmeyin sakın!!!!!!Ben ekledim 3 şirketimiz battı trilyonlarımız gitti şuan kafeden giriyorum!Lütfen...Hörmetlerle(F)
-
Bende ekledim bi virüsle muhabbet edek bakalım o kadar kolaymış demek msn hacklenmesi vay be ! :D
-
saçma yok listene ekledinmi bilgisyarın gider bence cok aptalca mesengger eklranına kodllamı yapıyor ben kabul etmedikten sonra hic bisi olmaz tabi msn boyle bisi yapıyorsa ona kimse bisi yapamamaz ama sanmıyorumki boyle bisi olcagını
-
Peki bu adamlar bizim msn'nimizde patlatabiliyorlarmı ?
Duyduğuma göre adamlar o kadar geimişti anakart ve ram'i bile yakıyorlarmış.. Benim arkadaşın başına geldi .... Pc'nin her tarafından duman çıktı :|
-
yav bu sitelere girip de hotmail şifresini yazarak bütün listesine reklam gitmesini sağlayanlara kıl oluyorum, bkz netlog üye olurken şifreni istiyo, ondan ona derken milyonlarca kişiye gidiyo :S ama bende kesiliyo o sadet zincirleri :S
-
yav birde benim aklımda böle bişi herkese postalayacaksın amk madem inanıyorlar bakalım inanırsalar kökten çözülür
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu mail size ABSM(Avrupa Bilişim Suçları Mahkemesi) 'i tarafdafından gönderilmiştir
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bunu maili okumakla kuralları kabul etmiş sayılırsınız kurallar aşağıda yazılıdır ve yerine getirmeniz gerekmektedir
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Aksi taktirde hakkınızda cezai işlem uygulanacaktır.Ve 10 yıldan 20 yıla kadar hapis istemi ile yargılanacaksınız.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kurallar
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu maili listenizdeki 20 kişiye göndereceksiniz.Ne az sayıda ne fazla sayıda.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Buna benzer bu şekilde yayılan başka mailleri bir daha asla göndermeyeceksiniz.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu mail birdaha elinize gelirse sistem kendini resetleyeceğinden tekrar FARKLI 20 kişiye göndermek zorundasınız.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu maili birine gönderirken aşağıdaki kodu silmeyin.Bu kod bilgisayarınızda bir iz bırakır ve kimlik bilgilerinizi sistemimize kaydettir.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu maili okumakla kuralları kabul ediyorum ve aksi taktirde iş hakkımda cezai işlem başlatılmasını istiyorum
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
</>>d:x">""/'c:a+$aâ½ayK><:>`■mñ~¶dgdffggfas<ædss•s§╚{
aklınaza gelen kural varsa ekleyin uygun kıvamagelince postalayalım amk
-
bu aralar bi de cep telefonu vesaire üzerine mail geliyo ...