folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Bu Kişi Seni Msn"E Eklerse Sakın Kabul Etme!

Bu Kişi Seni Msn"E Eklerse Sakın Kabul Etme!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek
    ekledim ama ikiside kapalı açık olsalarda biraz mütala etsek

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bikip usanmadan boyle mail gonderenleri uyarici mail gonderiyorum ama en son bilmem ne firmasinin yoneticisinden boyle birmail alinca pes dedim.

microsoft servetini dagitiyor maili 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    ben ekledim ama adam kabul etmedi :D

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Kabul etmeyin sakın!!!!!!Ben ekledim 3 şirketimiz battı trilyonlarımız gitti şuan kafeden giriyorum!Lütfen...Hörmetlerle(F)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bende ekledim bi virüsle muhabbet edek bakalım o kadar kolaymış demek msn hacklenmesi vay be ! :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    saçma yok listene ekledinmi bilgisyarın gider bence cok aptalca mesengger eklranına kodllamı yapıyor ben kabul etmedikten sonra hic bisi olmaz tabi msn boyle bisi yapıyorsa ona kimse bisi yapamamaz ama sanmıyorumki boyle bisi olcagını
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Peki bu adamlar bizim msn'nimizde patlatabiliyorlarmı ?

Duyduğuma göre adamlar o kadar geimişti anakart ve ram'i bile yakıyorlarmış.. Benim arkadaşın başına geldi .... Pc'nin her tarafından duman çıktı :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    yav bu sitelere girip de hotmail şifresini yazarak bütün listesine reklam gitmesini sağlayanlara kıl oluyorum, bkz netlog üye olurken şifreni istiyo, ondan ona derken milyonlarca kişiye gidiyo :S ama bende kesiliyo o sadet zincirleri :S

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

yav birde benim aklımda böle bişi herkese postalayacaksın amk madem inanıyorlar bakalım inanırsalar kökten çözülür

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu mail size ABSM(Avrupa Bilişim Suçları Mahkemesi) 'i tarafdafından gönderilmiştir

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bunu maili okumakla kuralları kabul etmiş sayılırsınız kurallar aşağıda yazılıdır ve yerine getirmeniz gerekmektedir

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Aksi taktirde hakkınızda cezai işlem uygulanacaktır.Ve 10 yıldan 20 yıla kadar hapis istemi ile yargılanacaksınız.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kurallar

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu maili listenizdeki 20 kişiye göndereceksiniz.Ne az sayıda ne fazla sayıda.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Buna benzer bu şekilde yayılan başka mailleri bir daha asla göndermeyeceksiniz.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu mail birdaha elinize gelirse sistem kendini resetleyeceğinden tekrar FARKLI 20 kişiye göndermek zorundasınız.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu maili birine gönderirken aşağıdaki kodu silmeyin.Bu kod bilgisayarınızda bir iz bırakır ve kimlik bilgilerinizi sistemimize kaydettir.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bu maili okumakla kuralları kabul ediyorum ve aksi taktirde iş hakkımda cezai işlem başlatılmasını istiyorum

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

</>>d:x">""/'c:a+$aâ½ayK><:>`■mñ~¶dgdffggfas<ædss•s§╚{

aklınaza gelen kural varsa ekleyin uygun kıvamagelince postalayalım amk

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    bu aralar bi de cep telefonu vesaire üzerine mail geliyo ...
Toplam Hit: 15733 Toplam Mesaj: 38