Bu Kız En Fazla Kaç Yaşındadır
-
ben bu kızdan tırsmaya başladım. bişe var bunda kanımca. sürekil olaak bakın ona bi (1. sayfada 2. mesaj.o düz resimde)
-
ajda pekkan gibi 200 var bu
-
Yok abi ajda pekkan 300e yakın :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
ne bilim acayip geldi dedim 21 :D olsun çinli fazla sevem bana esmer olsun mümkünsehttp://images.google.ru/images?q=rihanna&num=50&hl=tr&newwindow=1&client=firefox-a&rls=com.ubuntu:tr-TR:official&hs=Q5g&um=1&sa=X&oi=images&ct=title
rihanna tarzında birde göbeğini açsın ben biterim.
-----------------------------Hacı o hatun sana vermez :)
-----------------------------muhahahahha resmen koptum.Zaten bende ona vericem karşılıklı bakış açısına göre değişiyor alacağım var :D
-
hacı abazanlıktan kımse kıza duzgun bakamıyo galıba olum kız degılkı bu uzaylıya benziyo sunun yuz hatlarına bakın aq bu ne la kızın fotoyla hangı denyo oynamıssa acayıp yapmıs
-
En az 45 wardır arkadaşlar gözlerine dikkatli bakın pörsmüş :D
-
DemirKoc bunu yazdı:
-----------------------------En az 45 wardır arkadaşlar gözlerine dikkatli bakın pörsmüş :D
sanmıyorum çünkü boğaz kısmı ve ellerine bakılırsa yaşlı değil bu genç yani 20 22 falan anca -
Walla War Bunu Altındsa Bir çapanoğlu :D Şimdi Zumsuk yazdıgına Göre War Bişey İçinde :( Olmasada Biz Yarattık...Bence Fazla yedigi İçin 250 ye Yakın Ameliyat Gecirmiştir Hatun..Bence Ajda Pekkan kadar Wardır...
-
---
-
bu karı değil travesti:D
Toplam Hit: 8886 Toplam Mesaj: 56