Bu Kızlar Nie Boyle Ya!!
-
Topunun ben... Walla aynı durum benimde başımdaydı. Sürekli ben arıyordum o beni walla bi kere aradı, onda da çok az bir süre konuştuk. Bende senin gibi günlük kontor alıyodum, sesini duymadan edemiyodum. Ama kızın umrunda bile deilim. Ya ne bileyim sövecem olmayacak. Hepsi adi şerefsiz karaktersiz bunların!
-
kesinlikle yuz vermeyeceksin
buna kac defa tanik oldum ve bizzat yasadim
gonul kacani kovaliyor
sen ona kostukca o senden kaciyor
o istemiyorsa sen kesinlikle isteme
o aramiyorsa arama direncli olacaksin
ve suna kesinlikle inanki
bu dunyada sadece o yok
etrafina bir bak ve biraz zaman tani kendine
kesinlikle daha iyisini bulacaksin
seni parmaginda oynattigini gordugun halde niye devam ediyorsunki
birak o gelsin birazda ama direncli ol onun yokluguna alistir kendini
-
Tamam abe!!
-
valla arkadaşım bendede öyle bir sorun vardı.kızı çağırıyorum gelmiyor konuşmuyor.en sonunda arkadaşını tavladım onun ona da dedimki benim yakışıklı bir arkadaşım var.senin iyi bir arkadaşın vardı hani adı neydi falan ağızları yaptım.o kızı getirttim.kız beni görünce şok oldu bende tav oldum.ve manitama arkadaşınla biraz konuşabşilirmiyim dedim biraz açıldık küçük bakkalköydeki çamlıklara doğru.orada birden yapıştım oda sesini çıkartamadı,ve olan oldu,şimdi o arıyor ama bu seferde ben yüz vermiyorum.heheheheaynı taktiği dene belki tutar.
-
LYCRa bunu yazdı:
-----------------------------
Walla aynı durum benimde başımdaydı. Sürekli ben arıyordum o beni walla bi kere aradı, onda da çok az bir süre konuştuk. Bende senin gibi günlük kontor alıyodum, sesini duymadan edemiyodum. Ama kızın umrunda bile deilim.
-----------------------------
DEMEK Kİ BEN KIZLARIN ENAYİSİYİM
BİZDE DE TAM TERSİ:((ONUN İÇİN 1,5 MİLYARLIK FATURA ÖDEDİM O HALA GÜNDE 5 DAKKA ARAMIYO BENİ:(
ENAYİNİN ALLAHIYIM BEN MINA KOYİM.
AMA ARKADAŞLAR ALIN BURAYA YAZIYORUM VE HEPİNİZ ŞAHİTSİNİZ!!BUNDAN SONRA ARAYAN ŞEREFSİZ ..SPU ÇOCUUDUR
-
Salcan kız milletini cool takılacan onlar sana gelcek yalwaracak ne oyle delikanlılıgımızı 5 paralık mı edelim.
Bırak askı falan benim kitabımda yazmaz.Asık olsan bile sal kendini gelsin o sana yalwarsın.
Bu memlekette ne oluyosa kız milletinin tuzaqları yuzunden oluyo zaten.
Cyber Rule -- En baba Alem Cyber alem salla kızları unutmaya calıs alay konusu da olma.
vesselam -
No Women No Cry..
-
Abi kız benle buluşmak istedi buluşmaya gittim. Bana dedi ki senlden ayrılmaya geldim. Konuyu anlatmıştım, telefonla arkadaş olmuştuk işte bizim buralara geldi..
Neyse kız dedi senle tamamiyle bağları koparmaa geldim. Bende sen bilirsin dedim.. Ama dedi seni istiyorum. Walla çocuk oyuncağı değil dedim. Karar ver. Ama böyle birisini beklemiyordum dedi. Hehehe! döt oldu heralde. Şimdi yengeniz var. Walla daha tahribata kaç günden sonra daha yeni giriyorum. Ahhhh Ahhhh!
Toplam Hit: 4139 Toplam Mesaj: 19